marți, 20 decembrie 2011

Ce-a fost cu intrebarea de vineri


Si iata ca Ioana s-a tinut de cuvant si ne-a dezvaluit motivul intrebarii intrebatoare de vineri- ce poti face cu 83 de lei? Probabil unii dintre voi ati aflat deja pe alte cai, dar eu abia acum am picat din peregrinarile mele. Asa cum au intuit unii, demersul a fost facut in scopuri umanitare. Detalii amanuntite puteti afla aici. Cu siguranta copiii se vor bucura de darurile primite de la eSky.ro, caci cu 83 de lei pe luna nu pot face prea multe. Cu siguranta nu poti trai o luna intreaga. Si totusi, unii oameni, asa cum sunt acesti copii din centrul de la Urziceni si atatia altii fie din centre, fie din familii foarte sarace, se lupta sa supravietuiasca si cu atat de putin. Sau chiar mai putin.

3 comentarii:

  1. Multumim Andreea! Sper sa fie bine primita aceasta initiativa de mai multe persoane!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, afland ca era vorba de o actiune caritabila, am inceput sa ma simt, in mod natural, oarecum vinovat, mai ales ca ieri am cheltuit suma echivalenta de 83 de lei inzecita plus de 2 ori mai mare pe ceva alcool, tigari, 150 g sunca de Praga si vreo cateva bucatele de dimensiuni 1 cm x 1,25 cm x 0,75 cm de branza frantuzeasca ca sa am si eu in casa pt sarbatori, drept care m-am confesat pe blogul Ioanei, acolo, sub ultimul post recent despre cei 83 de lei, despre ce fapte rele am mai facut eu de cand m-am nascut.

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. Ieri seara am macat si friptura adevarata de porc adevarat, lucru de la care efectiv ma abtinusem de ceva vreme, deoarece efectiv m-a ispitit loopoo cu poezioarele lui cu adevarat clasic romantice fata de diversi porci, desi eu personal prefer curentul artistic realist, si desi, totusi, am aruncat grasimea de pe margine, chiar daca acum ma gandesc ca ar fi putut poate chiar salva cativa copii din Africa sau RPD Coreeana de la inanitie...efectiv si in mod real ma voi duce chiar acum in clipa asta sa incerc sa ma spal cu sapun Palmolive adevarat de tip gel de dus cu aroma declarat energizanta de aceste noi pacate acumulate de ieri pana azi.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...