miercuri, 14 decembrie 2011

Dau vina pe Voltaj


Azi am un concurent serios la calculator. Dupa ce aseara i-a facut tati un playlist pe youtube si fetita a dansat de numa- numa, dansul continua si azi. De dimineata, nu foarte devreme, ba dimpotriva, tati ne-a trezit cu muzica. Deschisese calculatorul si in difuzoare a inceput sa rasune Voltaj, cu noua lor melodie. Imediat mi s-a intors dispozitia cu fundu-n sus. Nu-mi plac chestiile bruste la trezire, cu atat mai putin sa ma trezesc din cauza muzicii date foarte tare. Si de atunci, fii-mea danseaza. Mai sunt si alte piese, din care si una care imi place si mie, si reclama aia cu CRBL si copiii, care ei ii place la nebunie. (Si mie…) Daaaar, asta inseamna ca voi avea probleme in a sta la calculator. Si pana nu se plictseste, n-am sanse sa stau in liniste.
 
Asa ca… Dau vina pe Voltaj! :) ))))

Nu merge codul pt blog, asa ca daca vreti sa ascultati dati click aici.

3 comentarii:

  1. Voltaju' ca voltaju', da' sa vezi amperaju' ce senzatii tari iti da! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai ei sunt de vina...cei de la Voltaj! Intradevar e nasol sa fii trezit de o muzica tare. Te inteleg si te sustin! :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...