luni, 19 decembrie 2011

Decizia de-aseara de la X-Factor


Nu ma numar printre fanii Dianei Hetea ce tocmai a iesit din X-Factor, dar trebuie sa recunosc ca tipa are calitati vocale deosebite. Desi ca persoana pe mine personal nu ma determina sa o simpatizez, atat cat am putut sa-mi dau seama de felul sau de a fi din cate am vazut la televizor, are o voce exceptionala. E drept ca la partile unde trebuie sa cante pe voce joasa nu exceleaza, insa in rest canta superb. Mult mai bine decat cei de la T&L. Larisa are voce, dar nu urmeaza intotdeauna linia melodica, iar Thriller Man, in ciuda culorii, nu are talent pentru rap. Vocea Larisei a fost cea care i-a propulsat pana acum in concurs.

Si totusi, aseara cred ca s-a facut o nedreptate. Mihai Morar a votat incorect, nu a ales ce era mai bun, ci invers, pentru a elimina concurenta si a-si vedea concurentul in finala. Andrei Leonte imi place, nimic de zis, e unul din cei doi preferati ai mei. Dar cum vreau sa imi pastrez obiectivitatea, trebuie sa subliniez acest vot nedrept. A fost eliminata Diana Hetea pentru a relaxa concurenta de saptamana viitoare, cand probabil T&L va fi eliminata, ramanand cei trei baieti in finala.

Mi-e greu sa aleg intre cei trei- Alin Vaduva, Andrei Leonte si Iulian Vasile. Toti trei sunt buni, fiecare in felul lui. Si mi se pare foarte greu sa compari o voce masculina cu una feminina si s-o alegi pe cea mai buna. De aceea poate ca Mihai Morar a ales s-o elimine pe Diana, pe nedrept oarecum. Insa popularitatea ei in randul publicului scazuse, in ciuda vocii, datorita comportamentului sau. Nu stiu, dar in sens strict al valorii, eu as fi ales ca ea sa ramana in concurs. Dar asa, judecand posibilele combinatii ulterioare, este evident de ce a fost eliminata. Ar fi fost prea mare concurenta saptamana viitoare. Eu am trei favoriti si sper ca acestia trei vor fi finalistii. Cine as vrea sa castige dintre ei, nu stiu. Nu ma pot decide pentru unul singur.

3 comentarii:

  1. mie îmi place vocea româniei, drept să spun. mi-au părut mai...profesionali.
    mihai morar, părerea mea, nu are ce să caute într-un asemenea show. tipul e lipsit de orice fel de talent, este insipid şi inodor. dar mă rog, există oameni şi pseudovedete pentru fiecare

    RăspundețiȘtergere
  2. @ mitzaabiciclista: La Vocea Romaniei nu prea apuc sa ma uit. Si nici nu-mi plac membrii juriului. Nici la X- Factor juriul nu e pe placul meu, cu exceptia Paulei Selling, dar, nu stiu, am eu ce am cu pro tv-ul si il evit cat pot.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ mitzaabiciclista: Acum am vazut la profilul tau care e cartea ta preferata. Se intampla ca exact acum ma aflu in plina lectura a ei.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...