miercuri, 14 decembrie 2011

Iote unde era norocul meu!


Eram in parc si simt deodata telefonul vibrand in buzunar. Nu se intampla prea des sa-l simt, daramite sa-l aud. Si ma uit si vad ca am primit un mesaj de la un numar de telefon normal, adica nici scurt, nici lung. Si pe care nu-l cunosteam. Deschid curioasa si citesc: “Felicitari, in urma tragerii la sorti Altex v-a desemnat castigatorul unui telefon Nokia N 97 si 10 000 euro, pentru informatii apelati la acest nr de telefon.” Mai, ce m-au nimerit! Cata nevoie aveam eu acum de astia 10 000 de euro nu mai avea nimeni. De-as fi participa macar la vreo tombola, da’ eu n-am mai jucat nici la loto de ceva timp. Si macar de-as fi fost client Altex, dar eu n-am mai luat nimic de la ei de 3 ani si nici atunci in nume propriu. Apreciez totusi exprimarea relativ corecta. Pe alocuri mergeau alte semne de punctuatie, dar trecem cu vederea. Macar nu-s imbecili 100 %. Dar probabil exista destui imbecili care pun botu’ la astfel de sms-uri, din moment ce inca mai continua teapa asta, cu state vechi. Hello, mai schimbati placa, incercati ceva mai credibil.

A, si off-topic, pot sa ma bucur ca-s printre aia 17 000 de clienti CEC carora le-a fost blocat cardul. Mi-a cam stat inima-n loc cand am vazut ca mi-l opreste bancomatul si am intrat imediat in sediul bancii pentru rezolvarea problemei, cu ochii afara pe bancomat, nu cumva sa fie vreo hotie la mijloc. Rezolvarea vine peste o saptamana, o data cu noul card ce imi va fi emis, sper eu, fara alte costuri, ca doar nu e vina mea. Bineinteles ca situatia mi-a fost explicata cu voce joasa, chemata deoparte, desi cand am urcat sus peste 5 minute stirea trona pe frontispiciul Realitatii.

3 comentarii:

  1. E lumea plina de cretini care vor sa faca bani fara sa munceasca. Sunt persoane care se lasa pacalite si transfera zeci de euro in speranta ca li se vor inmulti banutii. Multi deja stiu ca e teapa (dar numai pentru ca au dat si la stiri, ca altfel...). Traim in Romania, tara tuturor imposibilitatilor devenite posibile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica suporta ei cheltuielile cu emiterea noului card ,da mai stii...de la astia si de la posta, te poti astepta la orice...

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai tu par in cap cati fraieri pun botul la vrajeli dintr-astea prin SMS :D

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...