vineri, 16 decembrie 2011

Putin circ cu vrajitoare


Cata minte trebuie sa-ti lipseasca incat sa apelezi la “vrajitoare” si sa te mai pape si de bani? Suntem in secolul… XXI parca, Harry Potter e un personaj din carti, insa nu toata lumea e de aceeasi parere. Mai sunt si unii dusi cu pluta pe conducta care sa creada in asa ceva si de-asta untem bombardati din toate partile cu acest subiect fierbinte al acestei saptamani. Fiindca show-biz-ul romanesc numai traznai din astea ne ofera. Ca deh, biletul la circ e cam scump din cate stiu eu. Sunt curioasa cat o s-o tina cu aberatii din astea. Eu una nu cred ca cineva ar fi atat de prost sa dea sute de mii de euro unei Omizi dintr-asta, dar ma rog… stiu ca trebuie sa-mi sterg definitiv uimirea din constiinta.

5 comentarii:

  1. Mai, intradevar circul e mai ieftin la TV...dar daca m-ai intreba despre magie - stiu ca exista! insa acum nu stiu cat de mult poate sa faca, insa destul...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. In Arabia Saudita, recent, o femeie a fost legal executata, fiind fost acuzata de vrajitorie. Dl. Traian Basescu, mai sus, a procedat in mod politic expert, dar intr-adevar si are, m-am convins, o echipa de sfatuitori politici de un profesionalism autentic, la care ceilalti politicieni ai Romaniei nu pot decat sa viseze cu jind.

    Scriu asta cat se poate de obiectiv, eu nefiind sustinatorul nici unui partid politic specific din Romania, deoarece toate se afla, IMHO, intr-o faza de relativa imaturitate politica, maj. din ele netrecand de simplu oportunism poltic, iar restul neindeplinind nici macar definitia de partid politic profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rudolph imi place asta cu In Arabia Saudita, recent, o femeie a fost legal executata, fiind fost acuzata de vrajitorie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Clarificare: cam am scris despre acea femeie din Arabia Saudita ca a fost "legal executata", ma refeream la legile in vigoare in Arabia Saudita, care contravin, in mod cat se poate de concret si real, unor Legi Internationale reputabile in larg uz curent intr-o mare parte din lume. NU doresc sa se intepreteze cumva, din greseala, ca eu personal as fi "de acord" cu intregul Cod de Legi Civile si Criminale al Arabiei Saudite, la fel cum nu sunt de acord nici cu intreg Codul de Legi Civile si Criminale al Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa a facut si Inchizitia si nu cred ca a facut bine... Pana la urma nu e prost cine cere, e prost cine da!
    Vrajitoria de la noi din suburbii (Chitila si alte zone colorate) se stie din mosi stramosi ca e o mare inselatorie. Ideea nu e ca te prosteste odata. Ideea e ca tiganii vrajitori care sunt asociati cu camatarii si criminalii din aceeasi etnie, nu se lasa pana cand iti iau tot, mai ales atunci cand vad ca ai...
    Am mai spus, e doar o chestie de cerere si de oferta. Atunci cand exista cerere va exista si oferta. Ia sa nu se mai duca nimeni la vrajitoare si sa vedeti cum Dnele Omide se vor pune pe facut margele in loc de ghicit in ghioc!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...