luni, 24 decembrie 2012

Din an în an...

Din an in an sosesc la geam
Povesti cu Mos Ajun
E ger cumplit, e drumul greu,
 da'i obicei strabun

Se-arata mamele la porti
Copiii nu mai spun.
Tu nu uita atunci cand poti,
Romane, sa fii bun.

E seara de Craciun in toi
Si stelele apun
Tu nu uita si la nevoi,
Romane, sa fii bun.

4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Asemenea şi ţie!Toate cele bune să ţi le-aduca Moşul.:)

   Ștergere
 2. Da, e buna adaptarea la ultimele doua versuri. Cand e voios, tot romanul e bun. La necaz, la suparare, mai apare rautatea si incrancenarea. In linii mari, romanul e un om frumos. Sunt mandru ca m-am nascut roman!

  Uite, vreau sa fiu ,,bun": e Ajunul, stau cu banii in buzunar...si nici un colindator!

  Nu mai veneam cu acest comentariu, dar e Ajunul Craciunului, o seara speciala, si vreau sa va urez inca o data Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sa aveti o inima mare pentru toti cei care va iubesc si nu numai.
  Craciun fericit, frumos si linistit!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un Crăciun aşa cum vi-l doriţi! Mi-aţi luat vorbele din gură, astfel îmi place şi mie să urez, căci liniştea sufletească este una dintre cele mai importante, asemeni sănătăţii. Şi eu am aşteptat colindători, dar n-a venit niciunul în această zi.Cel puţin cât am fost acasă. Au fost ieri copiii din scară, dar nu pot spune că m-au impresionat în mod deosebit. Colindele sunt pentru seara de Ajun. L-am primit cu drag pe Moş Crăciun, mai întâi la biserică, apoi acasă, voi scrie mai târziu despre aceste momente de încântare sufletească. Toate cele bune!

   Ștergere

Roberto Bolaño - „Anvers” și nu numai

Sunt doar câteva luni de când am început să îl citesc pe Bolaño și nu mă pot opri. Îi mulțumesc pe această cale scriitorului Radu Găvan c...