marți, 25 decembrie 2012

E şi mâine o zi...

Ce fericita as fi daca as fi scutita de operatiunile pune-te masa, strange-te masa si spalatul vaselor aferente.Doua chestii mi-ar fi placut sa fac astazi- sa merg undeva unde sunt tiribombe pentru cei mici, sa dau motata in carusel sau altele asemenea, si al doilea lucru, sa citesc o carte tolanita in patul de langa brad, cu mirosul sau alintandu-mi narile. Numai ca, dupa o raita la tara, cei doi puturosi au adormit si s-au trezit prea tarziu sa mai putem merge undeva. Iar de citit in liniste, nu poate fi vorba, din doua in doua propozitii sunt intrerupta, ori vrea careva ceva, ba le e foame, ba e e sete, ba trebuie sa le admir realizarile, sa confirm ca am auzit ce au spus interesant in joaca lor, deci nu, nu e chip. Si mai tarziu, cine stie cad adoarme fata, daca s-a trezit asa tarziu. Unde e linistea?


Ei, inca sunt optimista, e si maine o zi...

6 comentarii:

  1. Cu alte cuvinte, cu adevarat un Craciun in familie :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Dar parcă tot mai plăcut e din perspectiva unui copil. Ehe, au trecut vremurile în care îi ceream tatei să-mi aducă o cană cu apă, mi se părea prea greu să mi-o iau singură.

      Ștergere
  2. Binecuvantate mai sunt clipele de liniste si relaxare...Dar nu prea multe, sa nu ajungem la comoditate si...lentoare!

    Frumos spunea Toma d'Aquino: mi-ar place sa fiu lasat in umbra vietii, cu o carte in brate...Stia acest Sfant ce spune!
    Noua ne ,,place" - nu treceti cu vedere ghilimelele - sa iesim mereu in fata, la truda si osteneala, cand ,,umbra vietii" e atat de dulce! Numai ca, fara putin zbucium n-am mai fi oameni...
    Sotia mea, spre norocul ei, are alergie la Axion, asa ca ,,nasul" vaselor ...cam eu sunt! Nici n-a trecut bine ziua si am si spalat o chiuveta de vase, am frecat cateva oale si tava in care am facut placinta cu branza...Agatha Christie, in timp ce spala vasele la bucatarie isi concepea intriga romanelor. Eu am cantat colinde (cu glas tare - vecinii mei nu-s in Bucuresti)...

    Ramaneti optimista, vine si linistea mult dorita.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ştiam eu de mai demult că există alergie la aşa ceva....ehe, bine era. :))) Chiar m-aţi făcut să râd.
      Cât despre citatul amintit, mie nu-mi place să ies în faţă, e mai plăcută umbra şi, dacă mai este şi cartea, e perfect. :)

      Ștergere
  3. Eu vorbeam serios, sotia mea are o astfel de alergie. Mainile ei ajunsesera numai o rana...Ati spalat vreodata vasele cu manusi de plastic in maini? Mai mult le spargi, decat le speli...De aceea, cand sunt acasa, o ajut la spalatul vaselor. Dar am experienta ,,in domeniu": multi ani am mancat la cantina, am stat in internate, in camine de nefamilisti. Acolo, nu aveai ce face, te gospodareai singur.

    Mi-am amintit: mi-ati cerut adresa blogului. Am doua bloguri, va dau adresa unuia dintre ele: www.poeziesicer.blogspot.com
    Nu veti gasi nimic interesant acolo, va asigur.
    Inca o data va urez Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, toată lumea Dr. Ogala este minunat, am încercat să concep timp de 9 ani după căsătoria mea, în cele din urmă am rămas însărcinată la o săptămână după ce am luat acest produs de fertilitate pe bază de plante pe care mi l-a dat Dr. Ogala. A fost incredibil. Am avut un istoric de avorturi spontane recurente, dar folosind ierburile lor am rămas însărcinată în mod natural la vârsta de 42 de ani, nu cred niciodată în ajutoarele plantei până când am întâlnit o mulțime de mărturii ale doctorului Ogala despre cât de util și cât de util a fost o mulțime de oameni, apoi am încercat, sunt atât de fericit astăzi că îmi va păsa cursul copilului meu cu gemeni după toate medicamentele pentru fertilitate consumate, inclusiv 6 cicluri de inducție Clomp, Încercați să vă gândiți să îl contactați astăzi la, Drogalad02 @ Gmail.com sau sunați-l / WhatsApp la +2347049668119, am văzut și mărturii despre ajutorul său divers pentru persoanele cu, doriți ca fostul dvs. să se întoarcă) Încercând să rămâneți însărcinată) doriți să vă căsătoriți.) Scoateți orice boală din corpul vostru) .. ajunge la el astăzi, cred că Dumnezeu îl folosește pentru marea sa lucrare!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...