miercuri, 25 iulie 2012

Pasăre de noapte

Stiu, o sa va intrebati de ce nu dorm la ora asta, in cazul in care obsevati ora postarii. Dar intre 12 si 2 noaptea sunt orele in care respir si eu, atunci traiesc eu pentru mine, cu urechile ciulite spre dormitor. Nu-i bai, ca recuperez dupa-amiaza, daca am noroc si ma prinde somnul. De vreo saptamana si ceva am inceput operatiunea "olita" cu succes pe timp de zi. Noaptea inca am un bebelus. Dar aceasta schimbare aduce si mici complicatii, o perioada mai solicitanta pana ii intra in reflex. Si pana ma obisnuiesc si eu cu popasurile lungi si dese prin tufisuri, cu lipirea de mana a pachetului de servetele umede. Consum maxim- ce castig din lipsa scutecelor, se duce pe servetele.


Dar bebe a crescut si tot creste. Cand am auzit-o acum vrei doua zile spunandu-mi "saru' mana toto masa" sa ma topesc, nu altceva. Sau cand imi multumeste pentru diverse lucruri pe care i le dau. O scumpete.


Curand ia sotul concediu. Cat mi-as dori sa mergem undeva la munte sau la mare! Dar pentru ultima varianta  ar trebui, pe langa bani, sa imprumut si silueta vreunei mimoze, altfel nu mi-ar tihni. :))) Insa nici vorba de sejururi sofisticate. Tot la ai mei, ca de obicei. Ca asa-i cand staibprost cu finantele. Si de cand cu tot circul din ultima vreme, cu euro explodat, parca e mai greu ca inainte. Abia astept sa se termine cumva, prea multa discordie chiar si intre oamenii simpli, atunci cand se situeaza pe baricade diferite. De parca s-ar duce vreo lupta persionala.


Asa ca va spun "noapte buna"! Mai am cateva pagini de citit...

Un comentariu:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...