marți, 12 februarie 2013

In sfarsit net la calculator

Nu-mi vine sa cred cat de usor si cat de multe pot face in comparatie cu ce puteam de pe tableta. Dar parca mi-e greu sa ma obisnuiesc din nou cu tastatura. Stiu, asa-i omul, vesnic are ceva de obiectat. Ma voi reobisnui, stiu asta, si oricum, sunt incantata ca astfel pot folosi toate functiile normale, nedisponibile la tableta sau poate doar nedescoperite de mine. Si, mai mult, desi am concurenta la scaunul din fata calculatorului, nu mai sunt limitata la un anumit interval al zilei, care, de multe ori, ma gasea prea obosita sau putin dispusa pentru scris.

Am creat o noua pagina de recenzii, prea era aglomerata cea veche, dar ramane si aceea. Am mai pus etichete pe ici pe colo, daca mai pun si imagini la fiecare recenzie, chiar sunt multumita. Dar totusi, e mai mult de munca, sa vedem daca am chef si de asa ceva, daca nu, merge si asa. Oricum, cu ajutorul noii pagini gasiti mai usor recenziile publicate in ultimul an. Ca nici eu nu le mai gaseam, nu mai stiam despre ce scrisesem si despre ce nu. Ei, acum e mult mai simplu.

4 comentarii:

  1. Ma bucur. Sper ca vei publica mai des articole.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot te apuci de dereticat, eu ti-as sugera un domeniu propriu. Ca sa fie un adevarat colt de lectura.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...