joi, 13 iunie 2013

Ca-n filme cu prosti

Azi imi vine ideea creata sa pun firul de net in laptop, care n-a mai vazut net la fir de vreo 4 ani. M-am descurcat eu sa fac sa functioneze conexiunea, mail, facebook, alte site-uri au mers. Dar google si blogul, nexam. Bine, si la facebook imi cerea sa updatez browserul, dar  macar functiona si asa. Ca sa isi bata joc de nervii mei. Pregatisem recenzia in word, numai sa dau Ctrl V lipsea. Gasesc eu o varianta pana la urma. Nu ma pricep la update-uri si altele asemenea, cert e ca nu am putut trece la browserul nou pentru ca ii lipseau altele si trebuia sa urmez o serie de instructiuni. Iar eu nici macar nu-mi aminteam ce windows am. Asa ca l-am inchis inainte sa ma ambalez prea tare, ca sa ma pastrez in limitele de a putea rade de situatie.



Altfel, toate bune sau pe acolo pe undeva. Plimbat, citit, treburi prin casa, copil dupa care trebuie sa stau ca politaiul, dar... rezist. Sau poate e doar o parere si deja am luat-o razna numai ca nu-mi dau seama. Parca nebunii nu-si dau seama de nebunia lor, nu?:)))

Ei, si maine e o zi, nu? Oho, cati ani au trecut de cand citeam Pe aripile vantului. Cred ca eram prea mica sa inteleg eu tot. Ar trebui sa o recitesc candva. Acum sunt captivata de cartea inceputa marti si si ma intorc la paginile sale. Inca nu am obosit, orele mele de relas sunt abia la inceput. Pe urma, ceva interesant pe Viasat History sau Digi World si ma pot declara multumita.

2 comentarii:

  1. Cam acelasi sfarsit de zi avem si eu si sotia mea. Putin citit si scris seara, apoi ceva History, Digi sau Nat.Geo., ca Discovery nu mai prindem. Micutul nostru s-a obisnuit deja cu noi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar ai companie la aceste activitati. Sotiorul meu pica adesea frant, cu mana pe telecomanda in timp ce butoneaza in cautarea a nu stiu ce.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...