miercuri, 28 august 2013

Concurs- voucher de 1000 ron pentru shopping

Nu prea obisnuiesc eu sa promovez astfel de concursuri, in general le prefer pe cele ce au legatura cu cartile, dar fac un compromis si va aduc in atentie un concurs ce are ca premiu un voucher de 1000 ron pentru cumparaturi pe site-ul Homeycomb

Procedura e simpla. Dati click pe banner-ul de mai jos, va apare o mica fereastra pentru inregistrare in care introduceti simplu adresa de e-mail si va creati o parola, apoi apasati butonul de inregistrare si, pentru ca totul sa fie complet, va duceti in mail si vedeti acolo mail-ul primit pentru activare, click pe link-ul de activare si, gata, sunteti inscrisi in concurs. Si, daca nu o faceti de dragul participarii, atunci faceti-o macar de dragul meu... adun si eu acolo ceva maruntis pentru fiecare dintre voi.

Va multumesc!

Homeycomb.ro

9 comentarii:

  1. Eu n-am, sa fac click. Nu-mi place sa merg la cumparaturi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, mai, cersesc si eu si nu-ti faci mila de mine?:))

      Ștergere
    2. Nu stiam ca-ti foloseste la ceva. Daca puneai problema asa de la inceput.... nu stateam pe ganduri. :)

      Ștergere
    3. Ei, nu-i nimic, nu era obligatoriu. :))) Cerseam si eu un pic. :))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc! Momentan nu imi apare in lista, probabil nu s-au urmat toti pasii necesari activarii inregistrarii. :)

      Ștergere
    2. A mers, Multumesc inca o data!:) Gata, de-acum voi incerca sa postez numai treburi serioase, ca pana acum. Cel putin aici, pe acest blog. MI-am facut damblaua. :)

      Ștergere
    3. Eu zic ca nu strica si niste banuti, iar daca vrei sa promevezi pe cineva sau ceva, nu trebuie sa te opresti doar la o singura postare.

      Stii cum e: Toata lumea o face...

      Ștergere
    4. Da, stiu ca foarte multa lume face asta, dar eu ma simt parca nu stiu cum cand fac asta, de aceea nici nu o fac asa des. Ei, niste banuti nu strica, dar nu sunt obisnuita cu acest gen de activitate. :)

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...