sâmbătă, 5 noiembrie 2011

The Bucket list

Cu o mare intarziere, mi-am amintit ca am o leapsa de onorat, pasata de eSorin. Imi cer scuze asadar ca am lasat sa treaca un timp atat de lung. Ce vrea sa zica aceasta leapsa? Anume ce lucruri as vrea sa fac in viata asta mai importante, inainte de a ma duce. Nu-mi vin in minte prea multe, dar, sa incerc.
1.sa scriu o carte
2.sa citesc cat mai multe carti din cate exista
3.sa am o casuta a mea
4.sa calatoresc prin toata tara si prin alte tari exotice
5. sa am un job plin de satisfactii interioare si exterioare
Se pare ca lista mea e destul de scurta, nu-mi vin in minte altele, ceea ce inseamna ca sunt multumita de ceea ce am primit de la viata, nu? Au ramas destul de putine lucruri importante de implinit. Daca vrea cineva sa preia leapsa, va invit cu cea mai mare placere. Ca sa ma scutesc de a face eu nominalizari.

Un comentariu:

  1. Mie imi plac lepsele, si chiar m-am gandit acum la o posibila lista din asta, dar uite ca, in cazul meu personal, eu chiar ca am impresia ca am indeplinit absolut tot din lista initiala dorita, care a fost mai realist apoi redusa, deoarece stiu ca sunt cam lenes si nestatornic, la niste chestii mai de baza in legatura cu care chiar mi-am propus sa depun un efort de implementare...si le-am facut. Gata. Nu mai vreau sa depun nici un efort, din punctul asta de vedere eu personal pot sa ies la pensie ! Exista insa un singur lucru, care e mai mult la nivel de ideal dorit in cazul meu personal, la care eu inca nu am renuntat, insa in legatura cu implemetarea caruia sunt si voi continua sa fiu foarte prudent, deoarece stiu ca sansa de implementare reusita cu consecinte satisfacatoare, si nu cu regrete de tip "cine m-a pus ?", "ce mi-a trebuit ?" este destul de mica. Deja stiu ca daca nu mi-am ales bine unele din elementele propuse deja pe lista de mai sus pe care le-am implementat deja, si care erau si mult mai simple, au existat cateva cazuri de astfel de consecinta, daramite daca imi alegeam in mod nerealist lucruri mai complexe decat, de exemplu, vizitatul orasului Salt Lake City, Utah, SUA de infaptuit.

    Singurul lucru de pe lista mea la care inca nici nu m-am apucat inca in mod serios de lucrat este "casatoria". Daca o fac si pe asta, si daca o sa o fac cat de cat la un nivel constiincios de care sa nu-mi fie rusine de mine insumi dupa aia, eu personal ma consider satisfacut si chiar ca pot apoi sa astept linistit sa ies la pensie, ba chiar sa fiu si cat mai batran mi-o fi dat sa fiu. Restul, tot ce-am vrut pana acum, am bifat deja.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...