vineri, 18 noiembrie 2011

Va salut din mers


Mai, si s-a dus aproape si asta saptamana. Mai greu, dar s-a dus. Si iata-ma in prag de week-end si de plecare, in mod ciudat nu ma agit, am invatat lectia. Stiu ca oricat m-as strofoca, pana la urma tot uit cate ceva esential, spre disperarea sotului meu. Saracul, l-am exasperat cu acest cuvant- am uitat- nu doar in cazul bagajelor, ci in toata ziulica. Pana la urma, cred ca imi iau ceva pastile pentru imbunatatirea memoriei. Desi, pe de alta parte, imi amintesc chestii de care n-am neaparat nevoie. In fine, ce ma streseaza pe mine acum e ca nu am suficiente sacose din alea mari de hypermarket. Si pana mai ieri parca ma impiedicam de ele prin toata casa. S-au evaporat! E drept ca am mai folosit la depozitat, dar parca tot ar mai fi trebuit sa fie.

Asadar, sigur nu va tin companie in acest week-end. Bine-ar fi fost de nu eram racita. Nici cea mica nu s-a refacut complet, dar mergem inainte. Partea buna e ca macar in acest week-end nu voi avea grija oglinzilor. Ei, motive sa nu dorm linistita voi avea, dar macar astea le voi sti in siguranta.

Stiu c-am mai vrut sa scriu despre ceva, dar nu-mi mai amintesc si ma cheama datoria acum. Va doresc sa va bucurati de acest sfarsit de saptamana! Numai bine!

4 comentarii:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...