luni, 9 ianuarie 2012

Am vrut sa scriu despre...

Am vrut sa scriu despre anumite subiecte, dar apoi am realizat ca imi bat capul degeaba. Am vrut sa scriu despre ipostaza autor- victima in care se afla Lucescu, atragand atentia asupra greselii comise de el si de mare parte a soferilor, dar am renuntat. Cati dintre cei ce incalca linia continua, dubla sau simpla vor renunta sa o mai faca in urma recomandarilor mele, care nici macar n-am permis de conducere? Intregul show mediatic din jurul accidentului asta imi da o stare de lehamite.

Am vrut sa mai scriu despre un mascarici cu bani pentru ca ma ingrozesc ca un astfel de individ ar putea fi luat drept model, dar e suficient de grav ca unii ca el exista si sfideaza lege, bun simt si ce vreti voi.

As fi putut scrie despre o gramada alte chestii cu care m-am intoxicat la televiziunile noastre dragi, insa nu merita efortul. Totusi, o singura chestie ar merita dezabatuta, asta cu noua lege a sanatatii si desfiintarea SMURD-ului, dar nu m-am documentat suficient si nu vreau sa scriu prostii pana nu ma lamuresc exact ce si cum. Dar oricum, stiam ca asumarea raspunderii Guvernului pentru o lege, precum si ordonantele de urgenta reprezinta exceptii si nu regula, asa cum se intampla de cativa ani incoace. Cred ca tot ce am invatat la drept constitutional si drept administrativ sunt chestii expirate.

2 comentarii:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...