joi, 12 ianuarie 2012

Ce voi face azi

Azi am dubla intalnire cu tantile de la posta. O data, ca trebuie sa platesc lumina si sa cer un formular pentru rata, pe care sa-l completez frumos acasa, ca acolo in conditii de stres mi-e sa nu gresesc vro’ cifra, iar a doua oara cand ma voi intoarce cu formularul completat si voi plati rata. Nu ma astept la experiente placute, imi voi lua preventiv cateva jucarii sa am cu ce tine ocupat copilul cat timp vom avea de asteptat. Pentru ca la posta, chiar daca trebuie doar sa ceri un formular manevra care dureaza maxim 5 secunde, va dura minim doua minute in cazul in care nu e niciun alt client in fata ta.

Apoi, parca as avea chef de o plimbare. Nu-i vorba, plimbari fac eu zilnic, numai saptamana asta, vremea frumoasa pentru aceasta perioada m-a scos de doua ori in parc. Da’ parca as merge si-n alte parti. Stiti, la noi e problema cu combinatiile de interese. Daca e ceva pe placul meu, se plictiseste motata, daca e pe placul ei, nu e prea interesant pentru mine. Cam greu sa le combini pe amandoua.

Intre timp, am de terminat o recenzie a unei carti mai speciale, trebuia sa o fi terminat de aseara, dar am vrut sa fie cat mai completa. O sa vedeti in scurt timp despre ce e vorba. Si, ca bonus, imi bat capul cu un sudoku 16/16, ca alea normale deja le fac prea repede. Deh, trebuie sa mai lucreze nitel si creierasul meu, sa nu se atrofieze, sa nu-si piarda logica, nu?

Si cand ma gandesc ca, platind aste doua chestiute iar raman cu buzunarele goale, mai ca-mi vine sa ma urc putin pe pereti.

P. S. Fara 50 de abdominale nici nu ma asez la calculator. Aviz amatorilor!




P. S. 2 : Mi-a fost dat ochilor sa vada asta . Faceti cruci maaaari, ca e nevoie!

3 comentarii:

  1. E util sa-ti tii mintea ocupata cu jocuri logice la care nu trebuie sa te concentrezi prea mult, caci in felul acesta te poti detasa de propria minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai, ca imi plac cele foarte grele, unde concentrarea este maxima.

      Ștergere
  2. Adevarul este ca daca reusesti sa trimiti ceva prin posta, sa mai completezi formulare si sa platesti facuturi ai nevoie de nervi de otel sa infrunti soldatii de acolo. Au impresia ca sunt mai ceva ca SRI-ul!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...