luni, 23 mai 2011

O noua saptamana si-a deschis portile


M-am trezit din nou in fata unei noi saptamani, cu putine emotii legate de evenimentele ce vor avea loc. Nu-mi place sa fac planuri, caci de multe ori intervine cate ceva care strica mersul lucrurilor, dar totusi trec in revista ceea ce trebuie facut, in linii mari. Pot spune ca deja a venit vara, eu cel putin asa am simtit week-end-ul acesta, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Sper sa avem parte de o vreme la fel de frumoasa si week-end-ul ce urmeaza, caci de data aceasta vom fi plecati din Bucuresti ceva mai departe, si ar fi pacat sa nu se poata zbengui mogaldetele prin toata curtea alor mei. Una peste alta, va fi o saptamana plina...de parca as fi avut si saptamani goale...intotdeauna s-a gasit cu ce sa le umplu, nu se intampla sa am timpi morti...e si bine, dar e si obositor. Si timpul ma preseaza mai mult decat oricand, dar ce sa fac daca nu se gasesc prea multe momente favorabile pentru a-mi duce la bun sfarsit indatoririle. E si greu sa te intorci la activitati scolare dupa o intrerupere mai lunga, insa mai am de infruntat si lipsa unui cadru favorabil pentru asta. Bine totusi ca nu am de invatat, caci sigur nu as fi reusit sa memorez ceva.
Azi voi merge sa imi ridic de la editura cartea comandata pe internet. 
Culmea e ca joi, cand am fost eu acolo,era inca in curs de aparitie...vineri insa, era disponibila...va dati seama ce fain a fost sa descopar ca, daca amanam cu o zi plimbarea, ma scuteam de un drum. Dar din descriere mi s-a parut foarte interesanta si o vreau neaparat.
Miercuri sau joi trebuie sa ajung la Boofkest, caci apoi nu voi mai avea cand. E un pic mai complicat sa ajung acolo, trebuie sa ma inarmez cu niste covrigi sa o tin ocupata pe cea mica...dar hai, ca v-am plictisit destul. Va doresc o spatamana minunata!...

6 comentarii:

  1. UU! Cartea pare mai mult decat buna! De abia astept sa imi povestesti despre ea! Si cum nu poti sa rezisti tot la thriller te intorci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cum crezi? Dupa doua carti de dragoste, acum devorez un thriller din seria neagra de la editura Trei- Ecouri de dincolo de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Strange carti de imprumutat ca tot veni vorba... Vineri, book-sharing is book-caring :))) In rest o saptamana calda sa ai :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am citit-o si mi-a placut! Spor! Doar vineri impartim carti?

    RăspundețiȘtergere
  5. saptamana frumoasa; wkd viitor sper sa fie fara ploi, pentru ca m-a plouat suficient in asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca doar vineri...pana la urma, nu conteaza atat de mult ziua. Eu vinerea asta, de exemplu, nu pot, voi fi drum. :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...