joi, 19 mai 2011

Pe fuga...


Deja miroase a week-end...nu stiu cand s-a facut joi si ca-ntr-o clipa va fi si vineri...poate reusesc sa profit de week-end pentru putina odihna, caci am marcat inca o noapte semi-alba...dupa o zi foarte solicitanta fizic...peste doua ore de mers pe jos intr-un rimt destul de alert (din seria sa ne cunoastem orasul), plus seara doua ore de alergat in fata blocului dupa bebe. Daca voi scrie cu greseli, rog putina clementa...deja m-am corectat de cateva ori, dar e posibil sa nu le observ pe toate. Am ajuns la concluzia ca am foarte multe de facut, ma implic in prea multe chestii, majoritatea necesare, si sfarsesc prin a le face pe toate pe fuga...daca si somnul e pe fuga, inchipuiti-va restul cum e...Asa ca sa nu ma invidiati ca stau acasa, caci nu inseamna ca stau degeaba...as vrea eu, dar nici nu mai stiu ce e aia relaxare adevarata...ma relaxez tot pe fuga. Si mai am si de lucru cu termen-limita, dar sunt obisnuita sa ingras porcul in ajun...Si timpul alearga, alearga...nu reusesc sa ma imprietenesc cu el...il incarc cu prea multe responsabilitati...problema veche si, din pacate, nu singulara...Agenda zilei de azi este plina...vorba vine, caci nu obisnuiesc sa notez in vreo agenda...pentru asta il am pe domnul Creier...incerc sa imi trag sufletul, sa imi fac putin curaj, si-apoi sa pornesc la drum pentru rezolvarea tuturor chestiunilor...dar cine alearga dupa mai multi iepuri, nu prinde niciunul...sa vedem, se va aplica sau nu proverbul?

6 comentarii:

  1. Mai fugi cateva zile pe la tara, pe undeva. Pomii au inverzit, si cu siguranta te-ai relaxa. Macar in weekend. Iar la aer curat copiii pica rupti la pat, si ai avea si tu un somn mai bun macar noaptea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. mie inca nu-mi miroase a weekend- azi e zi plina de munca, maine la fel; deci weekend- vineri dupa 18 :(; dupa atata alegatura ar trebui sa dormi dusa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Loopoo: Nici la tara nu ma pot relaxa...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Sophie: Dupa atata alergatura, continuata si azi, dar la scara mai redusa, crede-ma ca vad numai perne micute si pufoase...dar ce, am timp de nani?...Trebuie sa imi indeplinesc mai intai indatoririle de gospodina...sper sa n-adorm cu oalele pe foc. :)))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...