duminică, 11 martie 2012

Pacat!...


Colectia de carti pe care o apreciam atat de mult, ba chiar mai mult, o indrageam, se pare ca a ajuns la final. Asa, fara preaviz, fara un anunt oficial, Biblioteca pentru toti nu a mai aparut miercuri. Banuiam eu ca nu e in regula ceva, din moment ce nu s-a anuntat titlul urmator, asa cum se facea in fiecare miercuri. Am citit un comentariu in care o persoana spunea ca a sunat la Jurnalul si i s-a spus ca nu mai apare. Totusi, cred ca, din respect pentru cititori, ar fi trebui anuntat acest lucru. Chiar si in cazul in care nu se termina de tot, ci e vorba doar de o pauza, bunul simt impunea un anunt. Zic si eu.


Prin titlurile pe care ni le-a oferit de-a lungul timpului, prin ideea in sine, de a readuce in lumina cartile autorilor romani consacrati, de a indemna oamenii sa citeasca lucrari valoroase, se impunea mai multa seriozitate. Imi pare foarte rau ca aceasta colectie nu mai apare. Chiar daca nu cumparam fiecare carte, ci doar cele care ma interesau in mod special, o consideram cea mai importanta colectie si o urmaream cu deosebit interes. Pacat!

Un comentariu:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...