sâmbătă, 8 octombrie 2011

Atunci si acum


Al meu sot butona intr-o seara si a ajuns pe un post tv unde, intr-o emisiune de barfa, erau prezentate formatii ce faceau furori in anii ’98-’99 si ce au ajuns membrii lor astazi, cand nu mai sunt la moda, mare parte nici nu au continuat sa cante. Am lasat cartea deoparte si m-am uitat si eu, caci pe vremea aia eram innebunita dupa melodiile lor. Am fost socata. Apoi mi-am dat seama ca acelasi soc trebuie sa il aiba si cineva care nu m-a vazut pe mine de atunci si m-ar vedea acum, enorm de schimbata. Si la propriu si la figurat.

Oana de la Genius nu as fi recunoscut-o cu niciun chip. Sau membrii unei formatii de care nu imi aminteam dupa nume, prezenti in studio, dar a carei melodie am recunoscut-o de la primele acorduri. MB&C, nu stiu daca va amintiti dupa nume, dar dupa melodie probabil ca da. Cert e ca au facut un play-back pe aceasta melodie, iar videoclipul rula pe ecranul din spate. Eu, vazandu-i in prima faza cum arata acum, pana sa apara fiecare si in videoclip ma strofocam sa imi amintesc cum aratau. Si cand i-am vazut pe fiecare in parte si i-am comparat, mai ca mi s-a zbarlit pielea. Tipii aia care imi amintesc ca imi placeau la nebunie cum aratau atunci, sunt atat de diferiti acum, ca nici nu-mi vine sa cred ca ar fi putut arata candva altfel. Si toate astea din cauza unor kilograme in plus.

Soc si luare-aminte. Sau semnal de alarma. Loopoo, esti pe faza? 


2 comentarii:

  1. Aia era muzica de atunci. Alea erau marile inceputuri ale muzicii romanesti de dupa revolutie. Mai trist e ca acum muzica acuala romaneasca nu face doi bani, in comparatie cu muzica noastra frumoasa de dinainte de lovilutie, de fapt.

    RăspundețiȘtergere

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...