miercuri, 5 octombrie 2011

Cica ne numara... ouale si casele


Sunt sigura ca stiti deja ca in curand la usa noastra vor bate recenzorii sa ne intrebe de sanatate. De fapt, nici vorba de sanatate, dar...vorba vine. Ce ne-or intreba, n-am idee, dar din afisul postat de vreo saptamana si mai bine pe usa de la intrarea in bloc, se intelege ca rapsunsurile pe care le vom da se vor concretiza in investitiile de maine. Ca si cum n-ar sti in ce e nevoie sa se investeasca. Sau ca si cum le-ar pasa de nevoile oamenilor.

Ce cred eu? Nu cred nimic. Sau da, cred ca exista un interes pecuniar sau de alta natura ce sta la baza acestui recensamant. Ce le-a venit in plina criza, cand nu stiu de unde sa mai taie, sa ne mai jupoaie, sa cheltuie bani cu recensamantul. Fiindca e evident ca si asta costa. Doar nu face nimeni munca voluntara. Si atunci? Stiti mai multe despre dedesubturile acestei numarari de oua?

Sa nu mai zic de faptul ca mie, una, mi-e teama ca ar putea sa apara falsi recenzori. De unde am eu certitudinea ca nu primesc in casa o persoana cu intentii de infractor?

5 comentarii:

  1. Probabil ca recesamantul isi are si el rostul sau, dar acum in plina criza, se putea face altceva cu banii astia, ceva mai productiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci, inseamna ca tu ai scapat. Oua n-ai, cu chirie stai, nici n-are rost sa mai deschizi :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Derscanu: Exact! E un fel de tara arde si baba se piaptana.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Loopoo: La cate oua am in frigider... :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. identitatea falsa a recenzorlor ar putea fi evitata prin anuntarea administratorului inainte sa vina pe la usi. administratorul anunta locatarii de zi si gata. in legitimatiile lor nu prea poti avea incredere. dac nu le deschizi usa risti o amenda de 5000 lei...alta prostie.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...