marți, 4 octombrie 2011

Uneori e bine sa ai somnul adanc


Asta asa, incat sa nu simti cutremurele de intensitate moderata. M-am trezit de vreo doua oi de-a binelea asta-noapte, dar nu la ora cu pricina. Asa ca n-am simtit nimic. Si mai bine ca n-am simtit, ca altfel aia era ora mea de trezire pe ziua de azi. Si daca n-am simtit, e ca si cum nici n-ar fi fost la noi. Pana la urma e o chestie ce tine de psihic. De altfel, teama tot pe acolo cred ca e localizata.

Bine, n-ar fi fost ok sa nu ma trezesc la un cutremur mai mare. Deci somnul adanc are si dezavantaje. Dar pentru cel din dimineata asta, ma bucur ca am scapat de o teama mai mult sau mai putin justificata. Stiu cum s-a intamplat altadata, prin ce emotii puternice am trecut.

Voi cum v-ati petrecut cutremurul? :))))))

2 comentarii:

  1. Io de multe ori tresar in somn, si muierea la fel, astfel incat am crezut ca s-a intamplat tot o zvacnire de-asta nocturna. Cu toate ca usile de la sifonier au zdranganit nitel, dar din somn n-am realizat si am adormit ca porcu inapoi.

    RăspundețiȘtergere

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...