luni, 19 martie 2012

Ambalaje din carton


Acest articol nu este exclusiv publicitar, dar intr-adevar are si acest caracter. Cand ne-am mutat aici, am avut nevoie de cutii de carton si a trebuit sa cautam pe la magazine, sa ne rugam de vanzatoare sa ne dea si noua cutii goale. Uneori aveam noroc, alteori nu, caci sunt altii amatori la adunat carton folosit, care isi castiga existenta din asta, Deci concurenta e mare. In acelasi mod procedau si ai mei cand aveau nevoie de cutii de carton. Pe atunci insa nu stiam ca exista asa ceva de vanzare. Acum am aflat, si, daca voi avea nevoie, stiu la cine sa apelez. Cu mare placere vi-l recomand pe colegul nostru de blogosfera Derscanu. Mai multe detalii gasiti aici - Ambalaje din carton. Pe aceasta cale, il rog sa afiseze undeva si o oferta, eventual sa mi-o trimita pe mail, caci s-ar putea sa am nevoie.

5 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru sustinere!
    Din pacate nu pot sa afisez o lista de preturi pentru ca depinde de multi factori: felul cartonului, marime, numarul de bucati si eventual inscriptionari.
    In functie de aceste criterii se face un pret.
    Sunt dispus sa raspund la orice nelamurire.
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti sa stii ce tentanta esti in sens de RECLAME pt mine, desi nu neaparat pt produsele specifice pe care le promovezi, ci doar mai mult re categoria lor generala, de ex Carti, Cutii de Carton, anumite Parcuri, etc, lucruri care mie imi plac in mod special si in general incerc sa evit cat pot sa cheltui prea mult timp si bani pe ele, ca stiu ca o pot lua razna destul de usor in acest sens, dar pe urma citesc cate un post de al tau despre o carte sau despre un magazin de ambalaje de carton, si imediat am impulsuri aproape de nestavilit de a ma duce si eu azi in oras sa cheltui niste banii pe astfel de produse, (desi va fi spre bucuria altor comercianti...eu de altfel si la reclamele generale, nu ma iau niciodata dupa brandul respectiv la care i se face reclama, ci doar imi aduc aminte de categoria produsului respectiv...adica vad o reclama la berea Heineken, imi aduc aminte de Bere, dar nu ma duc sa iau Heineken, ci ma duc sa iau ori Miller ori una bruna cu gust de caramel !)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stiti ca din cauza consumatorilor neloiali si nesimtiti/nerafinati ca MINE s-au inventat corporatiile astea mega-globale, mai ales alea de mass-media presupus malevolente, ca sa nu mai conteze daca eu cumpar Miller sau Heineken, sau citesc o revista cu poze publicata de editura lui Robert Murdoch sau de aia a lui Richard Branson, numai BERE sau POZE sa fie !

      Ștergere
    2. Drept care eu propun reintroducerea in scolile generale a orelor de CRITICA artistica si scoaterea orelor de Arta in sine, pt ca pt un copil va fi MULT mai util pe viitor, cred eu, sa stie sa fie CRITIC de diverse texte sau ilustratii, decat sa le deseneze el insusi...nu zic ca nu e voie sau bine sa devii si artist, dar pt asa ceva trebuie sa ia talent autentic si sa te duci la scoala si liceu de arta, restul marea majoritate NU au de ce sa studieze arta la scoala, ci CRITICA de arta, de la varste cat se poate de mici, si cel MULT, poate la nivel de ultimele clase de liceu, Istoria Artei, asa pt cultura generala.

      Ștergere
  3. Buna ziua,
    Sau puteti fii ecologisti si sa salvati un copac sau doi. Mai multe detalii la http://www.rentabox.pro/category/blog/

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...