luni, 3 octombrie 2011

‘Neata, ‘neata!


Continuarea era “si-un rachiu sa-ti treaca greata”. Da’ nu-mi place rachiul si nu stiu daca am prin casa asa ceva. Asa ca modific rachiul si spun o cafea. De-asta este cata vreti. Cum v-a fost week-end-ul? Pe unde ati umblat? Ce planuri aveti pentru noua saptamana?

Am inceput saptamana afland ca cei de la Serial Readers m-au premiat din nou pentru activitatea depusa. Cartea se numeste Problema lui Jane si din descriere pare incitanta…pe gustul meu adica. Asa ca am un zambet mare pe buze. Ce bine ca am rasfoit paginile mozillei inainte de a scrie postul. Altfel, as fi avut un ton nu prea optimist. Dar uite ca sunt intampinata cu o surpriza foarte placuta si mi s-a schimbat brusc dispozitia.

De altfel, am mai castigat o carte pe toane.ro- Se numea Sarah, pe care imi doresc de ceva timp sa o citesc, dar e prea scumpa pentru buzunarele mele.

Ma pregatesc sa dau o fuga la Antic ex-libris, in speranta ca voi mai gasi o carte pe care din prostie nu am luat-o saptamana trecuta. Crezusem ca e o alta cu titlul schimbat, caci s-a mai intamplat ca in cazul reeditarilor sa se modifice titlul. De fapt, era una ce facea parte din acelasi ciclu, avand cam aceleasi personaje. Si o vreau neaparat, caci prima mi-a placut foarte mult.

Carti, carti, carti… mai stiu si altceva? Da, mai stiu. Si veti vedea acest lucru azi sau maine, cand voi scrie si despre altceva la care ar trebui sa ma pricep. Ma bate gandul chiar sa fac o rubrica in domeniu- domeniul juridic pe intelesul tuturor sau ceva in genul asta.

Revin si va astept la discutii.

Saptamana cum va doriti sa aveti!

Un comentariu:

  1. Planul pe saptamana asta e sa ajung la turele de dupa amiaza, sa nu-l mai vad pe sefu.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...