miercuri, 31 august 2011

Lamuriri despre reclamele mele


La cererea lui Mircea Vladut, voi explica mai pe larg cum sta treaba cu reclamele (putine) ce le am pe blog. Sunt de pe 2parale, dupa cum ati putut vedea sunt reclame despre carti si eu castig doar daca cineva comanda in urma click-ului dat pe reclama, nu neaparat din promotia sau produsul respectiv, ci orice produs de pe site-ul in cauza. Nu primesc nimic doar din urma click-urilor, cum e la Adsense din cate am inteles eu. Prin urmare, singurii bani adunati in cont, ceva mai putin de 20 de lei, s-au adunat in urma comenzilor facute de mine prin intermediul bannerelor-reclama. Am incercat sa nu le expun prea agresiv, asadar ele sunt undeva in josul paginii. Stiu ca asta nu e o strategie prea buna pentru a castiga bani, dar pentru mine asta e in secundar. La inceput, au fost puse in prim plan, in susul paginii, dar ma deranjau vizual pana si pe mine. Ma gandesc sa le pozitionez mai sus, dar parca alte categorii sunt mai de interes. Am sa studiez mai bine oferta de campanii si poate voi adauga si alte reclame, pentru alte produse decat cartile. Dar regula de baza e sa cred eu in acele produse, nu-mi permit sa recomand ceva ce nu cunosc sau nu imi place. Asadar, daca doriti sa cumparati carti de pe net si va ganditi si la mine, dati click pe bannerele-reclama si poate gasiti acolo ceea ce cautati. Va multumesc! 

Nemira
Litera.ro

Libris.ro

4 comentarii:

  1. Sunt niste informatii foarte utile. Multumesc. Uneori se mai cumpara carti in familia mea, asa ca... poate voi avea ocazia.
    Oricum, tot ai un oarece avantaj, oricat de mic, daca macar din propriile comenzi castigi un epsilon, oricat de mic. Macar psihologic stii ca nu tii degeaba reclamele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Reclamele pe blogurile din Romania sunt mai mult pentru decor, si eu am pe blog, dar nu am nici 5 lei in cont, adica acele reclame de la 2Parale si PiataDigitala.
    Insa daca consider ca merita promovata o reclama, ca merita sa fie pusa pe blogul meu, o pun, de ce nu, poate castig si ceva, cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stiti ca sunt utile pt mine si pt a accesa mai usor site-urile respective. Ca sunt cu ochii dupa reduceri.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci, toti care avem reclame, haideti sa ne dam click-uri ca sa castigam ceva. Tu dai click la alte blog-uri, restul da la tine, si tot asa, si sa vezi ce "ne umplem" d ebani...vorba vine. Dar, ne putem macar ajuta unii pe altii.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...