luni, 29 aprilie 2013

Cu 2 treci Bac-ul

Nu am stiut pana acum pentru ca e drept, nici nu am avut de ce sa ma interesez despre asa ceva, ca exista emisiuni destinate celor ce se pregatesc sa dea Bacalaureatul. Asadar, iata ca si televizorul poate fi folosit pe post de meditator pentru cei interesati sa invete ceva. Am dat din intamplare peste aceasta emisune- Cu 2 treci Bac-ul si chiar daca am depasit de ceva ani momentul, am ramas sa privesc si sa ascult ceva vreme cu mare placere. Mi s-a parut o emisiune foarte utila elevilor de-a doispea dar si celor din anii trecuti care nu au promovat la vremea respectiva si isi incearca acum norocul iarasi.




Exista si alternativa la emisunile ce tembelizeaza, totul e sa cauti. E adevarat ca TVR 2 sau oricare alt post din gama TVR nu face parte din cele cautate de tineri, ba chiar se cam stramba din nas la auzul numelui, dar... e de urmarit. Aveti ce invata. Ca tot s-au inmultit acum cautarile pe net de genul "cum iau bacul". Recomandabil e sa puna mana pe carte sa invete, dar cum nu e asa simplu si cum mijloacele multimedia sunt la mare cautare, varianta emisiunilor de acest gen, emisuni ce pot fi gasite si pe net, daca nu au putut fi urmarite la momentul difuzarii la tv, mi se pare foarte benefica.

P.S. Nu e advertorial. Promovez pentru ca mi s-a parut interesant si util.

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Poate pentru noi, care am depasit varsta bac-ului, nu prezinta mare interes, dar chiar si asa mie mi-a placut ce am vazut, am nimerit si un curs de logica la care eu eram paralela in liceu, nu glumesc, in pofida a ceea ce sunt acum, cartile nu mi-au fost mereu pe plac, mai ales unele din ele.

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai descoperit emisiunea asta. De fapt, pe TVR-uri cred ca sunt cele mai interesante emisiuni. Pe televiziunile comerciale, chiar daca sunt emisiuni interesante, stilul nu-mi place, nu stiu de ce. Parca vor sa ma impresioneze cu ceea ce spun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am mai dat si eu peste emisiuni interesante in grilele tvr-urilor, dar tocmai pentru ca nu au acel ceva comercial, senzational sau cum ii spune, probabil nu ii atrag pe cei mai multi. Ori poate se vor satura si cei multi de can-can-uri si vor descoperi ca pot vedea si altceva la tv.

      Ștergere
  3. Da, ati intuit bine: mi s-a stricat PC-ul.
    Scriu acest comentariu la un calculator de la biblioteca de cartier.
    Se apropie Sarbatorile si, daca tot n-o sa mai am acces la Internet, va urez inca de pe acum un Paste fericit alaturi de cei dragi!
    Sa ne auzim cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam tarziu, cam tarziu. TVR 2 este printre putinele posturi care au emisiuni pe care chiar merita sa le urmaresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam tarziu, ai dreptate, dar in timpul zilei nu prea ma uit la tv, iar noaptea aleg canalele de documentare, unde nu am nevoie de sonor. Dar voi incerca sa ma mai uit sa vad ce mai descopar. Am vazut mai demult tot pe TVR 2 o emisiune redifuzata cu Ileana si cu Romulus Vulpescu. Cum nu o vazusem la prima difuzare, in urma cu ceva ani, mi s-a parut foarte placuta.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...