sâmbătă, 8 octombrie 2011

Atunci si acum


Al meu sot butona intr-o seara si a ajuns pe un post tv unde, intr-o emisiune de barfa, erau prezentate formatii ce faceau furori in anii ’98-’99 si ce au ajuns membrii lor astazi, cand nu mai sunt la moda, mare parte nici nu au continuat sa cante. Am lasat cartea deoparte si m-am uitat si eu, caci pe vremea aia eram innebunita dupa melodiile lor. Am fost socata. Apoi mi-am dat seama ca acelasi soc trebuie sa il aiba si cineva care nu m-a vazut pe mine de atunci si m-ar vedea acum, enorm de schimbata. Si la propriu si la figurat.

Oana de la Genius nu as fi recunoscut-o cu niciun chip. Sau membrii unei formatii de care nu imi aminteam dupa nume, prezenti in studio, dar a carei melodie am recunoscut-o de la primele acorduri. MB&C, nu stiu daca va amintiti dupa nume, dar dupa melodie probabil ca da. Cert e ca au facut un play-back pe aceasta melodie, iar videoclipul rula pe ecranul din spate. Eu, vazandu-i in prima faza cum arata acum, pana sa apara fiecare si in videoclip ma strofocam sa imi amintesc cum aratau. Si cand i-am vazut pe fiecare in parte si i-am comparat, mai ca mi s-a zbarlit pielea. Tipii aia care imi amintesc ca imi placeau la nebunie cum aratau atunci, sunt atat de diferiti acum, ca nici nu-mi vine sa cred ca ar fi putut arata candva altfel. Si toate astea din cauza unor kilograme in plus.

Soc si luare-aminte. Sau semnal de alarma. Loopoo, esti pe faza? 


2 comentarii:

  1. Aia era muzica de atunci. Alea erau marile inceputuri ale muzicii romanesti de dupa revolutie. Mai trist e ca acum muzica acuala romaneasca nu face doi bani, in comparatie cu muzica noastra frumoasa de dinainte de lovilutie, de fapt.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...