marți, 11 octombrie 2011

ce inseamna andreea

ce inseamna andreea
Asa a ajuns cineva pe blogul meu. Daca a gasit raspunsul, sa ma anunte si pe  mine.

9 comentarii:

  1. Cred ca se refera la semnificatia numelui. Cand am citit Biblia, una dintre surprizele mele a fost sa vad ca fiecare nume porneste de la ceva, cam in felul in care erau numele indienilor din America din bancurile romanesti. Noi am uitat de la ce au primit stramosii nostri numele.
    Dar imi place cum ai pus problema. Daca afla ce inseamna Andreea (de unde vine acest nume) si-ti spune si tie, sa spui si tu la toti! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Special pentru tine, cu dedicatie:

    Expresia lui 3 are ca efect pornirea in cautarea destinului cu exprimare intr-o varietate de domenii cum ar fi scrisul, exprimarea verbala, cantatul, actoria sau pedagogia: actorii, scriitorii, magistratii, dascalii, agentii de vanzari sau compozitorii nostri. De asemenea, ai talentul de a te vinde pe tine insuti sau orice lucru posibil. Dai dovada de imaginatie in modul de prezentare si s-ar putea sa ai talente artistice, desi acestea sunt mai degraba ascunse. Esti o persoana optimista privind viata cu un vesnic entuziasm. Esti prietenos, afectuos si sociabil, iar ceilalti te plac pentru ca esti fermecator si un bun partener de conversatie. Abilitatile tale de comunicare ii inspira adesea pe ceilalti. Este menirea ta in viata sa-i inspiri si sa-i motivezi pe ceilalti, sa ridici moralul celor din jurul tau. Partea negativa a Expresiei lui 3 este superficialitatea. Ai tendinta de a-ti risipi fortele si de a fi prea indolent. Este preferabil pentru numarul 3 negativ sa nu se angajeze in treburi triviale, mai ales in barfa.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ mircea: M-am gandit la asta, doar ca mi s-a parut si amuzant cum suna cautarea. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ioana: Ce e cu expresia lui 3? Lumineaza-ma ca s-a asternut ceata. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea vine de la numele grecesc "Andreas" ce inseamna razboinic! =))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Scuza-ma Andreea Razboinica, am uitat sa copiez prima fraza...ala este cica numarul numelui tau! =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. ANDREI
    De origine greaca, numele Andrei inseamna barbatie si este considerat, datorita unuia dintre cei mai importanti apostoli, patronul lupilor. Ziua Sfantului Apostol Andrei are pentru romani si pentru multe dintre popoarele balcanice numeroase semnificatii, dintre care unele mistice.


    Este motivul pentru care cel care poarta numele Andrei face parte din categoria oamenilor care poseda al saselea simt. Multi dintre nativi nu sunt constienti de acest lucru, dar au adesea capacitatea de a-i uimi pe cei din jur cu ascutita lor intuitie. Fire timida da impresia ca nu are pareri proprii si cunostinte in niciun domeniu. In realitate, considera inutil si uneori chiar jignitor sa impuna altora opiniile si dorintele sale.
    Tinde sa compenseze nevoia de afectivitate prin excese, cele mai multe dintre ele alimentare, astfel incat exista riscul unui aparat urinar sensibil.

    Uite-te si tu cate semnificatii ascunse ai! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ioana: Deci... sunt barbata! :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Vorba aia: Andreea, fii barbata! Ai vazut ce mi-ai facut? mi-ai dat tema pentru acasa! :)))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...