luni, 17 octombrie 2011

Inca o data imi vine sa arunc televizorul


Oameni buni, poate nu inteleg eu bine cum stau treburile, imi scapa mie ceva, ca nu inteleg de ce se face atata tam-tam cu accidentul provocat de Huidu. Altceva nu mai dau astia la stiri. Despica subiectul pe toate partile, 90% din stiri au legatura intr-un fel sau altul cu acest eveniment sau cu persoanele implicate. M-am intoxicat psihic, fara sa urmaresc atent, doar lasand tv-ul deschis pe antena 3 si realitatea (alternativ, sperand ca poate voi vedea si altceva). Fara sa fiu atenta, mi s-au intiparit in creier cuvintele cheie folosite si ras-folosite: Huidu, accident, spital, victime etc. Era mai buna varianta cu desenele animate, macar ramaneam in cap cu vreo melodie pentru copii.

Ba mai apar si escroci clarvazatori sa isi dea cu parerea.
Am inteles ideea, a gresit, sa plateasca, asta e. In Romania sunt zilnic accidente de circulatie si aproape zilnic sunt si morti in accidente. De ce acest accident e mai cu mot? Doar pentru ca e implicata o persoana publica? Si asta e motiv sa dedici doua zile de stiri pe banda rulanta, unele repetate din ora-n ora, ca si cum asta ar fi singurul subiect care conteaza? A, uite ca mint. Mi-a scapat din memorie stirea cu Boc scriind fara majuscule substantivele proprii.

9 comentarii:

  1. Sa nu zici ca m-am luat dupa tine da am si eu un articol pregatit pt maine exact pe tema asta :)) Si pe mine m-au disperat cu Huidu... ma rog eu am o alta abordare a subiectului, o sa vedeti maine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am tot asteptat, pana n-am mai putut, asa ca am scris. E la liber subiectul, fiecare cu opinia sa. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu de ieri ,de cum a aparut stirea ,am butonat pe eurosport :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta arata ca nu au subiecte.
    Pe mine nu m-a deranjat, exista si posturi cu muzica.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Casuta cu nuci: astept articolul, mie mi-a fost prea lene sa mai scriu si eu pe tema asta:)
    @Andreea: E mana cereasca cate un subiect dintr-asta pentru televizoristii nostri

    RăspundețiȘtergere
  6. accidente cu soldate cu victime se intampla in fiecare zi.numai ca nu sunt mediatizate.nefericitul caz al lui huidiu a fost mediatizat deoarece a fost implicata o persoana publica altfel nu se vorbea atat de mult pe baza acestui subiect.plus ca si mass-media amplifica fiecare barfa,incident,accident,scandal.au devenit niste sacali avizi dupa senzational.imi pare rau pentru huidiu,nu sunt un fan insa imi pare rau pt el ca om.nu doresc asa ceva nimanui si culmea sa nu-l condamnati se poate intampla oricui asa ceva fix cand nu te astepti.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum se intampla ceva mai deosebit cu o persoana mai cunoscuta pac gata avem subiect 2 saptamani :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Mircea Vladut: Stiu, dar parca am o placere sadica sa ma torturez cu tampeniile astora.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Bucur: Sper sa nu o tina doua saptamani in continuu. Dar, s-a mai vazut ca sunt in stare s-o tina chiar si mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...