marți, 4 octombrie 2011

Uneori e bine sa ai somnul adanc


Asta asa, incat sa nu simti cutremurele de intensitate moderata. M-am trezit de vreo doua oi de-a binelea asta-noapte, dar nu la ora cu pricina. Asa ca n-am simtit nimic. Si mai bine ca n-am simtit, ca altfel aia era ora mea de trezire pe ziua de azi. Si daca n-am simtit, e ca si cum nici n-ar fi fost la noi. Pana la urma e o chestie ce tine de psihic. De altfel, teama tot pe acolo cred ca e localizata.

Bine, n-ar fi fost ok sa nu ma trezesc la un cutremur mai mare. Deci somnul adanc are si dezavantaje. Dar pentru cel din dimineata asta, ma bucur ca am scapat de o teama mai mult sau mai putin justificata. Stiu cum s-a intamplat altadata, prin ce emotii puternice am trecut.

Voi cum v-ati petrecut cutremurul? :))))))

2 comentarii:

  1. Io de multe ori tresar in somn, si muierea la fel, astfel incat am crezut ca s-a intamplat tot o zvacnire de-asta nocturna. Cu toate ca usile de la sifonier au zdranganit nitel, dar din somn n-am realizat si am adormit ca porcu inapoi.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...