luni, 27 iunie 2011

Sa incepem o noua saptamana!


Dupa cum ati vazut, am inceput saptamana cu un articol din concurs, pentru tema saptamanii trecute...ar fi fost frumos sa incep cu unul pentru tema de saptamana asta, dar ar fi fost prea scurt timpul ca sa aveti timp sa scrieti ceva...Azi o sa-mi verific mailul andrejuly84@yahoo.com in asteptarea voturilor voastre.  Eu sunt „fresh” si nu prea, dar m-am simtit bine week-end-ul ce a trecut, daca scot din calcul oboseala si alergatura si noptile de somn chinuit. M-am apucat de exercitii fizice, daca tot nu reusesc sa am un regim alimentar corect...poate reusesc sa intru la apa macar o masura-doua, ca iar o sa  se ia ai mei de mine cand ma vor vedea presupunand ca oi fi gravida...cand stiu ce remarci ma asteapta, nici nu-mi vine sa ma mai duc. Pana una-alta, o sa ma apuc sa scriu ideile ce le-am copt asta-noapte, in timp ce asteptam sa adoarma fiica-mea...Sper sa va placa!
Multa inspiratie sa aveti in saptamana ce tocmai a inceput si numai bucurii...daca se poate...

Un comentariu:

  1. Andreea exerciriile fizice previn anumite boli.Sunt excelente cure de sanatate asa ca, sa ai puteresa faci cat mai multe!!!:)

    RăspundețiȘtergere

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...