duminică, 5 februarie 2012

Am obosit...

Am obosit sa ma tot plang de greutati. Prea multe ce imi secatuiesc sufletul, pe care caut sa le exteriorizez tocmai din dorinta ca ele sa nu-mi umple pana la refuz spatiul interior. Intre acesti pereti, aproape legata de maini si de picioare din cauza gerului, simt o presiune psihica. Ma ingrozesc stiind ce ne asteapta, inca nu am gasit nimic in afara de ceea ce va spuneam ca nu imi place. Si, ca sa fie tacamul complet la capitolul griji, cand eu nu stiu nici din ce cumpar maine cele necesare si nici nu stiu unde vom locui peste doua luni, mai am si grija disertatiei, pe care, sincera sa fiu, as amana-o pentru iunie,
cand se vor mai linisti apele, caci acum n-am starea si nici timpul sa ma ocup si de asta. Insa presimt ca ai mei nu vor fi prea incantati sa auda asta.

Oi vedea eu ce voi face, momentan nici drumurile nu sunt favorabile calatoriilor, iar examenul are loc exact cand noi vom fi cu impachetatul si caratul, adica la inceputul lui martie, din cate am inteles. Chiar nu am starea necesara sa ma incarc si cu asta acum. Sunt si asa prea stresata, de nu-mi gasesc locul. Cat urasc eu incertitudinea asta! E ca si cum pamantul pe care stai s-ar surpa sub tine, sau ma rog, ar fi in pericol de a se surpa dintr-o clipa in alta. Am obosit psihic, grijile ma incatuseaza, as vrea sa-mi eliberez spiritul din acest hatis si doar partial reusesc, uneori, cand imi ocup mintea cu altceva, cand ma concentrez pe citit, de exemplu, dar stiu ca e doar o amagire de moment.

4 comentarii:

  1. Nu mereu ne merge bine, insa cand credem ca nu mai avem nici o sansa, atunci apare ca prin minune rezolvarea. - sau cel putin asa imi place mie sa cred.
    sau poate sunt eu prea optimist :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ”asa am invatat ca viata-i grea, dar trece....”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi cer scuze nu-mi apare optiunea scrie un comentariu ci numai raspundeti
      pai sa verificam daca nu e vreo problema si in conditiile date sa incercam sa amanam disertatia
      sa nu te mai simti asa de impovarata de atatea griji

      Ștergere
    2. Pai, nici nu stiu daca se poate. Ca probabil exista o perioada limita dupa terminarea cursurilor in care poti da examenul. La mine au trecut deja 2? ani, din cate am calculat eu.Pe de alta parte as vrea sa si scap o data de ea, numai ca e asa de prost momentul.

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...