joi, 2 februarie 2012

Pe scurt despre ce-am scris prin alte parti

Am reusit sa mai scriu cate ceva despre cartile citite in luna ce a trecut. Nu de alta, dar ramasesem in urma cu scrierea impresiilor, si trebuia sa recuperez. O recenzie a cartii Leviatan, de Boris Akunin, am postat-o aici. In pregatire se afla Sacrificiul din miezul iernii, de Mons Kallentoft si Doamna din lac, de Raymond Chandler. Cat de curand, vor aparea pe blog.


Intre timp, am mai scris un articol pe Serial Readers- Serial Reader afectat de criza, cu care va puteti delecta aici.  

Acum am inceput sa citesc Supleantul, de Petru Popescu, si se intrevede a fi o lectura cat se poate de placuta, urmata de o recenzie pe masura. Chiar cred ca voi avea ce scrie despre aceasta carte, deja imi vin in minte multe dupa doar 30 de pagini.

Un comentariu:

  1. Am tinut si eu in mana de cateva ori cateva carti scrise de dl Petru Popescu, si, desi nu pot sa zic ca le-am citit, totusi parerea mea de nivel de intuitie este ca dansul este un autor cu o posibila experienta de viata interesanta care merita citit de catre oamenii care citesc carti.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...