luni, 6 iunie 2011

Cica avem ministru nou la munca

...n-as vrea sa judec omul dupa fata, dar totusi, nu pare decat un catelus care linge picioarele stapanului.  Nu stiu mai nimic despre istoria lui, dar n-are fata de ministru...de fapt, care din astia are fata?...si pe langa faptul ca n-au fata, n-au nici pregatirea necesara. Criteriile de alegere a unui ministru vizeaza orice altceva decat competenta sa in domeniul dat spre administrare...dar, ne-am obisnuit deja. Nu mai asteptam sa ne vedem condusi de oameni competenti, ci doar de niste hoti aserviti politic cui trebuie. Interesele nationale sunt ceva desuet...acum interesele politice si ale clientelei politice sunt o necesitate pentru cei care din vina si prostia noastra au ajuns sa ne conduca. Si nimeni nu face nimic pentru a schimba ceva...dar oare ce am putea face, cand nici macar sistemul de vot nu este unul corect...si chiar daca ar fi...ne lipsesc alternativele...ne invartim intr-un cerc pe care sunt plasati aceiasi poli ai raului si nu gasim solutia de a frange cercul.

Un comentariu:

  1. Nu iti e clar ca nimeni nu e numit intr-o functie, pana cel ce il numeste nu se asigura ca ala care e pus pe scaun va face ca cel care l-a numit?

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...