vineri, 17 iunie 2011

Iarasi week-end?

Stiu cum suna, dar eu chiar ma bucur ca e iarasi week-end. Saptamana asta a inceput marti si era firesc sa treaca mai repede si acum avem din nou liber la relaxare, la iesiri in aer liber…nu ca pana acum ne-ar fi tinut cineva in casa, dar la sfarsit de saptamana e altceva. De data asta chiar nu am idee ce vom face noi si cu atat mai putin ce veti face voi. Insa sper ca va veti gasi timp sa-mi trimiteti articolele voastre despre perfectiune, caci eu voi intra cat pot de repede sa vi le si public. Daca nu o fac imediat, inseamna ca nu sunt prin preajma. Ca sa va dau mai mult timp, cred ca voi anunta tema pentru saptamana viitoare inca de maine sau cel tarziu duminica, ca sa nu va mai prinda sfarsitul de saptamana si sa avem timp si pentru voturi. Haideti, eu vreau sa va ofer o carte sau poate mai multe, depinde de rezultate. Urmatorul concurs promit ca va fi mai simplu, stiu ca de data asta am facut sa fie ceva mai complicat, dar si complicatiile pot fi frumoase.
Intre timp eu fug in parc sa ma bucur de razele soarelui si de mirosul ierbii si poate intalnesc si curcubeulde care povestea Ioana.
Week-end placut tuturor!

2 comentarii:

  1. Tu fa concursuri complicate, ca sa iasa untul din noi :)
    Uichend placut si dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre toti noi doi ce avem cantitati mai mari de unt...adica de grasime, ma-ntelegi? :)))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...