miercuri, 15 iunie 2011

Leapsa timpului...pierdut sau nu

Am primit de ceva timp o leapsa de la Andres, pe care am tot amanat sa o tratez, dar a venit si timpul sau, nu?
“zece dorinte, zece lucruri, pe care odata cu trecerea timpului, ai uitat sa le mai practici sau pe care nu le-ai incercat sau pe care trebuia sa le faci demult”

Timp...e unul din putinele sau multele lucruri ce nu pot fi cumparate...si care, din pacate, se gaseste in cantitati insuficiente pentru cei mai multi dintre noi...astfel, sunt atatea lucruri pe care timpul ne impiedica sa le facem...

Mi-as fi dorit sa vad pe cineva, am tot amanat, iar acum acest lucru a devenit imposibil.

As vrea sa merg din nou in Apuseni...am fost in urma cu 4 ani si, de atunci, timpul si banii nu mi-au creat conditii prielnice pentru o noua excursie acolo.

De cand am aflat de ea, de mult adica, tot zic ca o sa merg la Sala de lectura, un loc unde poti bea un ceai si citi o carte (exista o biblioteca acolo de unde poti lua carti)...uite ca inca nu am ajuns.

Trebuie sa-mi fac timp sa explorez mai mult Bucurestiul, in zonele sale frumoase...sa se termine examenul si ii dau bici.

O noapte romantica pe malul marii...un vis aproape imposibil...sau poate, cine stie...peste vreo cativa ani poate vom reusi sa mergem singurei la mare, desi nu-l vad eu pe tati lasand puiul la bunici. :))

N-am mai mancat cirese urcata in copac din copilarie...si mi-as dori sa mai fac asta, pana nu devin prea imobila pentru cataraturi.

Mi-e dor sa ma uit la desene animate adevarate...un Mickey Mouse sau Donald Duck...ce mult imi placeau...

De fapt as vrea putin timp si pentru mine, indiferent ce as face in acel timp...nu am mai avut de mult timp doar pentru mine...

 „Timp...incotro mergi?
   Spre ce meleaguri noi, grabit alergi?
  Cum...poti intr-o zi...
   Sa schimbi in oameni mari niste copii?” 

Cine vrea sa o preia, e binevenit!

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru preluare Andreea, pe mine m-a intors si ma chinuit putin leapsa asta. Mi-e tare dor de unele momente...

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...