luni, 12 septembrie 2011

Dereglare


Cand eu zic ca-s zapacita, sa ma credeti, ca nu exagerez, vorbesc serios. Sau cel putin mi se intampla tot mai des sa incurc zilele, sa calculez gresit timpul. Ieri eram convinsa ca suntem in 13 septembrie. De ce? Pai, eu am zis ca vineri a fost acel 9/11, adica 11 septembrie, ba chiar am vrut sa scriu ceva pe tema asta atunci, dar am renuntat. Asa ca ieri, eram in stare sa fac o intreaga demonstratie in vederea sustinerii convingerii mele. Doar ecranul telefonului m-a lamurit ca atunci era ziua aceea de 11 si nu cand am crezut eu.Deh, se mai deregleaza calendarul interior.

2 comentarii:

  1. Asta se intampla cand esti putin rupta de lumea din jur. Normal, nu mai ai tendinta sa te raportezi la ceilalti, ci la copil, nevoile copilului, nevoile zilnice (care n-au legatura cu calendarul) si in general te raportezi la evenimentele din viata ta.
    Si multe zile seamana intre ele, deci e usor sa pierzi notiunea timpului, care curge altfel pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Mircea Vladut Da, ai dreptate, eu ma raportez mai mult la copil, de aceea am dereglari din astea, caci adesea data calendaristica nu prezinta importanta. Bine, am si repere exterioare, dar ele conteaza mai putin, nu sunt in niciun caz prioritare. Arareori am timp sa ma ocup de ele, sa le iau in calcul.

    RăspundețiȘtergere

50 de bani... găuriți

Nu e vorba de 50 de bani (pierduți pe un cărucior lăsat la uşa toaletei unui hypermarket). E vorba de mentalitate. Până când vor învăța româ...