luni, 5 septembrie 2011

Explicatiile sondajului de vineri


Ca sa nu va mai fierb, am decis sa postez primul acest articol, ca ieri n-am deschis deloc calculatorul. Sper sa reusesc sa postez, ca pana acum am avut 3 intreruperi din alea de o milisecunda la curentul electric, suficient cat sa-mi inchida ceea ce faceam.
Asadar...Daca stau eu asa si adun parerile auzite de-a lungul vremii, de multe ori am auzit in  opinii ale barbatilor privind silueta femeii expresia mai plinuta, sa ai pe ce pune mana. Vorbesc aici de barbati, nu de pustani, sa ne-ntelegem. In schimb insa, au succes si sunt admirate cu ochii pe limba  cele cu silueta de fotomodel. Si atunci, unde e adevarul?
Am facut acest sondaj amuzant pentru a va oferi date concrete. Desi anonim, pot spune ca majoritatea voturilor pentru 90-60-90 apartin persoanelor sub 30 de ani. Varianta cu plinuta a fost votata de barbati de la 30 in sus. De ce cred asta? Din experienta...Probabil, o data depasita perioada incipienta a vietii de barbat, atractia pentru comercial scade in intensitate, intervine maturitatea si sunt luate in considerare si alte criterii. Dar daca dimensiunile atat de celebre (bine, eu nu ma refer aici strict la centimetrii in cauza, am inclus mai degraba in aceasta categorie fetele care arata super, suple, bine proportionate, cu aspect comercial) nu ar fi cele mai apreciate, nu am vedea in filme si peste tot astfel de fete. Scenele de dragoste din filme (nu ma refer la filme porno, ca acolo e vorba de sex) au ca protagoniste fete cu dimensiuni de fotomodel, n-am vazut una mai plinuta, nu grasa. Asadar, inclin sa cred ca asta se cere.
Daca e sa o iau asa, si eu prefer pentru mine dimensiunile standard sau apropiate acestora, pastrand proportiile. Sunt si eu superficiala?...poate...
Stiti ce imi spunea mie al meu pe la inceputuri, cand nu eram asa ca acum, aratam bine, dar eu tot eram nemultumita de o umbra de burtica acolo, care acum mi s-ar parea inexistenta...imi spunea ca, desi nu toti recunosc, toti baietii vor sa aiba pe ce pune mana, nu vor o femeie careia sa-i simta oasele...eu nu l-am crezut si nici nu stiu daca sa-l cred. Dat fiind rezultatele obtinute la sondaj, partial are dreptate, in sensul ca nu prea sunt preferate cele prea slabe. In schimb, din cate vad, desi cele mai multe voturi sunt pentru 90-60-90, categoria plinutelor se tine strans, la doar un vot in urma.
Inca ceva ce mi-am demonstrat prin acest sondaj- sexul vinde...asa cum spunea si Ioana, desi ea se referea la reclame. In ziua de vineri, cand am lansat si promovat sondajul, am avut cele mai multe afisari din istoria micului meu blog, foarte multi facand parte din alte categorii decat vizitatorii pe care ii aveam in mod obisnuit si foarte multi care ma vizitau pentru prima data. Daca scriam despre poezia lui Nichita Stanescu ce au avut-o de comentat elevii la Bac, pariu ca nu erau prea multi amatori, nu?

2 comentarii:

  1. Suntem inclinati sa "consumam" barfe despre sex, despre cine stie cine, despre picanterii, despre idealul fizic al unei femei, operatii estetice, si alte chestiuni asemanatoare, nu cautam sa invatam poezii sau sa stim sa comentam o carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate in privinta schimbarii gusturilor odata cu varsta, insa eu cred ca din alte motive.
    Femeia place daca e FEMININA. Deci oricine apreciaza 90-60-90. Pentru mine 90-60-90 nu inseamna niste centimetri, ci niste proportii, un raport intre dimensiuni care da un anume aspect general. Acest raport place, nu acei centimetri.
    Insa o femeie tip snur nu are aproape nimic feminin in ea, ci doar ceva copilaresc, nedezvoltat, imatur. De aceea e normal sa fie mai curand apreciata o femeie al carui trup contine parti feminine decat una tip unisex. Femeile tip unisex nu sunt senzuale, atractia catre ele fiind una de alta natura (colegiala, psihica, emotiva etc. La o anumita varsta e normal ca baietii sa doreasca ceva experiente, insa senzualitatea accentuata a unei femei tip 90-60-90 sau mai plinute sperie barbatii neexperimentati.
    Eu consider ca femeile cu raportul 90-60-90 esunt mai feminine decat femeile plinute, insa la senzualitate sunt cam la fel (poate chiar femeile plinute sunt mai senzuale si mai intelegatoare fata de placerile si aspectul barbatului, le intereseaza ce senzatii le poate oferi acesta).

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...