luni, 19 septembrie 2011

Inapoi la tastatura


Week-end-ul mi-a fost plin, ceva mai diferit ca de obicei. Nu foarte, dar oricum, suficient cat sa incropesc ceva din cele petrecute. Va povestesc mai tarziu cea mai interesanta aventura de week-end. Printre altele, m-am shoppinguit putin intr-un magazin de haine, reusind sa imi iau o pereche de pantaloni sport de care sa fiu multumita. A fost mai mult de nevoie decat de placere, dar pana la urma mi-a si placut.
 
Sunt increzatoare ca, daca depun putin mai mult efort de vointa decat fizic, voi reusi pana la urma si poate si Mr.Loopoo care mi-a amintit, sa dau macar o masura jos si astfel, sa-mi gasesc mai usor de imbracat. Nici acum nu e un supliciu, decat prin prisma faptului ca ceea ce mi-ar place mie se gaseste doar inmarimi mici. Daca mi-as lua haine de tanti, as gasi fara probleme. Dar eu sunt undeva la limita dintre cele doua categorii. Nu sunt de XX...XL, dar nici de marimi normale.

Am fost si la tara si in parc, ne-am intalnit si cu vecina mea si fetita ei, proaspat intoarse din calatorie. Ne miram una de copilul celeilalte cat a crescut, cate a invatat in 3-4 saptamani de cand nu ne vazusem. La tara mi-am instalat o patura la umbra si am reusit sa si citesc, chiar daca decorul nu era cel mai potrivit asa cum mi-l doream eu.

Si, cu toate astea, nu pot spune ca sunt pregatita pentru noua saptamana. Imi lipseste ceva la capitolul dispozitie sau la ala de chef, nu stiu. Nu sunt intr-una din cele mai bune zile ale mele, asta e sigur. Poate pana diseara se mai schimba cate ceva.

Voua cum vi s-a parut week-end-ul? Cum intampinati noua saptamana?

Un comentariu:

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...