marți, 6 septembrie 2011

Cica avem meci


Asadar, astazi avem mult asteptatul meci? Mai ca m-ar bate gandul sa ma uit, desi eu nu sunt cu de-astea, dar sa stiti ca sunt rabdatoare, nu fac urat cand sotul vrea meci. Mai ales ca el nu asociaza uitatului la meci traditionalele sticle sau doze de bere. Nu, el mananca doar seminte, dar m-am obisnuit, asta o face si cand nu se uita la meci.
Noi suntem intelegatori unul cu altul si cum eu nu protestez cand el vrea meci, nici el nu protesteaza cand eu vreau documentare. E adevarat ca nici eu nu-l asasinez psihic cu asa ceva, de regula ma uit dupa ce ma satur de citit, la ceas tarziu in noapte, cand el e de o buna bucata de timp in lumea viselor pe care niciodata sau aproape niciodata nu si le aminteste.
 Dar, ce spuneam?... avem meci...entuziasm, ceva? Spera careva in victorie?...hmmm...ce e aia? hai sa nu fiu rea, ca totusi am auzit si eu ca au castigat cu Luxemburgul parca...sau am auzit prost? Daca spun prostii, sa nu radeti, da? Am o scuza, sunt femeie...si nu intra in fisa postului sa fiu la curent cu actualitatile sportive. Mai ales ca stirile din sport, sunt asa cum spunea Sfbacterie...daca vreti sa stiti cum, intrati si cititi. Asadar, ceva pronosticuri?...ceva pariuri?
Trecand peste faptul ca eu nu-i inteleg pe aia ahtiati dupa pariuri sportive, ca de altfel pe cei impatimiti dupa orice jocuri de noroc. Dar asa, un pariu in joaca, de amuzament, merge, nu? Eu nu ma pronunt, sa nu ziceti ca-s cobe...
Aaaaa...si tot referitor la meci, mai exact la inaugurarea Arenei Nationale, sa mai zic ceva...care va sa zica, acum se poate. Numai cand se vrea se poate- ma refer la adunarea cainilor maidanezi din zona stadionului. Trag concluzia ca e mai importanta imaginea in fata strainilor decat siguranta propriilor cetateni in orice alt moment. Doar cu prilejuri din astea fac si astia ce trebuie. De ce? Pentru ca nu le pasa de noi nici cat negru sub unghie. Dar asta o stiam deja, e expirata expresia, nu?

5 comentarii:

  1. "Sper ca totul sa iasa bine". "Mi-ar face mare placere sa vad pe stadion 'echipa de aur' a Romaniei. Poate acum avem un stimul sa avem o echipa mai buna"In privinta unui pronostic ,nu ma hazardez sa dau vreunul:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. gata!a mers!sa comentez..la asta ma refer

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Florentin: Da, si eu as vrea, dar nu stiu daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai uit si la meciuri, bineinteles, dar si la documentare. Dar nu mi-am bagat Digi, ca nu ma omor cu meciuri de proasta calitate. Ma uit la Rapid, bineinteles, dar pe net, cand nu-i pot vedea la tv. Iar daca e vreun meci prost, care nu ma intereseaza, prefer oricand Discovery sau National Geo.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...