miercuri, 16 martie 2011

Din seria "Ce mai vedem pe la tv" ...


... sa va povestesc cum am butonat eu aseara telecomanda in cautare de ceva...nu interesant, ci macar acceptabil de vizionat. Si cum la UPC canalele sunt oarecum grupate pe categorii, ma duc direct la grupul de canale cu filme...primul...Pro cinema...dupa denumire, aici ar trebui in principiu sa fie filme sau emisiuni despre lumea cinematografiei. Dar peste ce credeti ca dau? N-ati ghicit? Subiectul quasi- prezent pe toate posturile tv romanesti...Va mai dau o sansa... Nenea Iri vorbea ceva probabil cu o tanti reporter, n-am avut curiozitatea sa dau mai tare sa inteleg ce zice, caci oricum era mai mult decat evident despre ce putea vorbi. Pe burtiera trona scris..."Dragoste, razboi si circ"...ce romantic!...am schimbat repede canalul, scarbita si plictisita de acest subiect inepuizabil. Toata ziua, in fiecare zi, imposibil sa nu vezi ceva despre divortul astora. Moni o da in amenintari sinucigase, televiziunile de stiri transmit in direct din exteriorul curtii ancheta sociala efectuata la resedinta lui Nea Iri...chiar asa...am o curiozitate, in cazul unui divort de oameni normali, in care se disputa si custodia copilului, tot asa se efectueaza anchete d-astea sociale cu enspe psihologi, sociologi si alti logi, anchete ample de cateva ore, cum am vazut in cazul astora?
In alta paleta de culori, un alt divort celebru ne incanta simturile...Tinandu-se strans de columbeni, luptandu-se parca pentru acelasi loc pe podiumul celor mai senzationale divorturi , vin Oana si Pepe cu alte titluri incitante pentru ochiul gospodinei in prag de menopauza, parfumata cu ceapa prajita. Am obosit, vreau sa vad si eu altceva, alte stiri, alte subiecte, ca m-am saturat de chilotii murdari ai astora intinsi pe la toate televiziunile.

6 comentarii:

  1. Solutia: internetul :)... TV-ul e compromis de mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adica nu te intereseaza divortul celor 2 porumbei? Inseamna ca nu esti in trend. La mine la scara si babutele discutau ieri acest subiect aprins. Lui Moni ii spuneau "Ciocanitoare" si lui, "Moş Craciun" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce porecle intersante le-au gasit! :)) Cred ca in toata tara, de la cei de gradinita pana la cei de varsta inaintata, se comenteaza aprins pe marginea subiectului. Telenovela nationala, nu alta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa de importanti sunt columbenii pentru natiune, incat prima stire ce deschide jurnalul sa fie despre ei?

    RăspundețiȘtergere
  5. Fă asta pentru tine: Renunță la abonamentul TV ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. As renunta la o mare parte din canale. Le-as pastra pe cele cu documentare si pe cele cu desene animate, ca deh... Si mai trebuie ceva sa aiba sotul unde urmari stirile din sport.:))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...