-piure de portocale
-portocale prajite
-portocale coapte la cuptor, servite cu unt sau margarina si sare
-mancarica/tocanita de portocale
Avand in vedere ca portocalele sunt mai ieftine decat cartofii, eu zic ca i-ar putea inlocui cu succes in meniul de toate zilele al saracului roman (e pleonasm? ...scuze)
te rog sa nu uiti de rabdarile prajite...astea's traditionale, nu poti sa nu le incluzi. inca un semn ca e de bine, si ca in curand o sa se ajunga ca in filmele alea americane cu supravietuitori ai apocalipselor care se omoara intre ei pentru hrana.
RăspundețiȘtergereCum de le-am uitat? N-am mai avut de mult de-a face cu expresia si de aia am uitat-o. :))))
RăspundețiȘtergereCred ca ar merge si o supa de portocale....cu pulpa....bineinteles de portocale!
RăspundețiȘtergereo sa urmez si eu acest meniu...
RăspundețiȘtergerechiar s-au scumpit cartofii intr-un hal...au pus vreo acciza ceva la ei:)?
RăspundețiȘtergereDin moment ce le-a crescut pretul atat de tare, e foarte posibil sa le fi pus astia vreo acciza. :))) Si mai ca nu m-ar mira.
RăspundețiȘtergere