vineri, 8 iulie 2011

Ar trebui sa ma tem...?


... din cauza articolului asta? Se pare ca isteria de care va vorbeam a fost mult mai raspandita decat credeam si acum cica se fac verificari sa vada cine si cum a raspandit asemenea zvonuri. Sper sa nu considere articolul meuun mijloc de raspandire rau intentionata, caci mesajul meu a fost cu totul altul. Vad ca tipa de la mine de la bloc tot crede in prostiile alea chiar daca a aparut dezmintirea asta la tv. Si in consecinta isi streseaza in continuare copilul si pe mine, cand ma intalnesc cu ea. Nu zic ca nu exista in lume in tara cazuri de oameni ucisi pentru a li se lua organele, dar totusi, daca ar exista un caz asemenea celor din povestile astea, l-ar putea opri careva pe un parinte sa faca cunoscut in mod public cazul prin mass-media? Unii nu mai gandesc cand hotarasc sa creada ceva sau nu si iau de bune toate barfele de  la coltul strazii. Tare as vrea sa vad cum reactioneaza prietena mea daca vede o ambulanta parcata la noi pe strada, ca vine una de obicei la un batran, il duce si il aduce, de la spital probabil, destul de des.

Un comentariu:

  1. N-ai de ce sa te temi. Tu l-ai adus in discutie, nu tu l-ai inventat ori raspandit. Nenorociti sunt cei ce l-au scornit, cu scopuri anarhice banuiesc.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...