luni, 4 iulie 2011

Asa week-end...nu doresc nimanui...


Va spuneam sambata ca ma chinuie iar maseaua...de data aceasta s-a dovedit a fi imuna la medicamente, mai mult mi-am atacat stomacul... cand ma lua criza ma faceam galbena la fata si ma simteam ametita, in pragul lesinului...mi-am petrecut seara si noaptea cu...bidonul de tuica dupa mine. Nu va puteti imagina ce scarba aveam, caci eu nu suport mirosul si nici gustul de tuica. Cat o tineam la masea, simteam ca-mi arde gura...cand o aruncam, mi se intorcea stomacul pe dos  simtind gustul...dar era singurul anestezic cu efect de minim jumatate de ora, incat mai reuseam si eu sa atipesc cate putin. De pe la 5 dimineata, nu m-a mai durut si, cu bunavointa sotului meu, am reusit sa dorm pana la 9 jumate...cand am deschis ochii, am dat de vremea de afara, de am crezut ca suntem deja in octombrie. Si un frig...unde sa mergi pe vremea asta?...Toata ziua am fost niste adormiti, e drept ca am si dormit dupa-amiaza...iar de data asta, cand ne-am trezit, am dat ochii cu soarele, care voia sa salveze aparentele...Cam tarziu s-a gandit el sa iasa, dar tot a fost mai bine decat deloc...a reusit macar pentru putin sa ne schimbe dispozitia.
Si acum, cica trebuie sa incepem iar...al meu sot a mai amanat intrarea in concediu din cauza unei lucrari, asa ca, cel putin cateva zile, voi fi inca pe aici...doar ca incep saptamana destul de aiurea...fara cafea...si doar am subliniat aseara, dar a uitat...asa ca acum beau un ceai verde care s-a cam racit...lasa ca imi iau eu cand ies...sa nu raman datoare, nu?

5 comentarii:

  1. Eu am luat oxacilina ,dar durerea a trecut dupa vreo 24h...:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place sa tin tuica la masea indiferent daca ma doare sau nu, ca sa vezi ce curajos sunt:)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Florentin: La mine nu a fost caz de antibiotic, nu ma umflasem inca....

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Loopoo: Stiam eu cat de curajos esti...si am senzatia ca nu te limitezi doar sa o tii la masea, nu? :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Loopoo: Te doare maseaua in fiecare zi? :))))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...