vineri, 8 iulie 2011

Cu vaca la masaj erotic


Cred ca ati vazut mare parte din voi stirea cu acea carne de vaca ce costa 17 milioane kilogramu’...cica e atat de scumpa fiin’ca vacii i se face masaj zilnic...oare e masaj erotic sau anticelulitic? Da’ sex oral nu i se face? Sau poate face ea...ca la banii astia, frate, cresc pretentiile. Am mai vazut si nu stiu ce pui vandut pe jumatate jumulit, adica avea capul intact, cu pene, creasta, cioc si ce mai trebuie...pai de ce nu spuneti asa? Sa vanda si taranii nostri puii pe jumate jumuliti  la preturi de 10 ori mai mari. Acuma radem, glumim,.... platim...dar mie o stire de genul asta sau simpla existenta a asa ceva pe piata din Romania mi se pare praf aruncat in ochii alora care abia isi permit un amarat de pui nefericit si stresat, fiin’ca ala fericit (de la Bacau) e mai scump si nu si-l permite oricine. Si cica se preconizeaza ca macelaria aia de lux isi va recupera rapid investitia, care va sa zica vor fi clienti garla...pai la cat de fitosi sunt unii, cred si io ca le sta in gat carnea de la Joiana noastra mioritica, basca le mai ramane si printre dintii proaspat pusi la nu stiu ce cabinet dentar de lux. In timp ce pentru altii e sarbatoare daca au pe masa barem un pui din ala stresat.
Acesta e un pamflet si trebuie tratat cu maxima seriozitate!

5 comentarii:

  1. Vacile alea au fost duse la taurasi in fiecare zi, li s-au pus manele pentru relaxare si au fost duse la soping cat de des a fost cazul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc ca, daca unii cumpara de acolo fiind convinsi ca-si prelungesc viata (in mod inutil, as spune eu rautacios), altii se duc in magazinul ala doar ca sa fie vazuti pe acolo, ca da bine pe langa o masina bengoasa si toale (nu stiu cum sa le mai spun) scumpe, band o cafea din aia care e cea mai scumpa din lume (ai scris tu ceva despre asta) sau macar un surogat (ceva contrafacut, produs prin aceeasi metoda, dar boabele fiind "trecute" prin alte stomacuri, autohtone, pentru a-si pastra aroma. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pamflet? Mie mi se pare adevarul pur si adevarat ! :)
    Nu ai citit ca si ouale de la gainile alea stresate si neferite sunt si ele daunatoare organismului. Cica te fac stresat si nefericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. *neferite...adica nefericite :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. la cat cantareste o vaca ala e masaj eroic

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...