joi, 14 iulie 2011

Despre voi, despre noi


Mi se pare foarte interesant modul in care ne completam unii pe altii. Unul scrie un articol despre un anumit subiect, altul il citeste si in mintea sa face conexiuni cu alte subiecte mai mult sau mai putin apropiate ca tema. O idee naste o alta si uite-asa, blogarind, ne largim orizonturile, deschidem calea dezvoltarii unei idei carora noi poate nu i-am descoperit continuarea, dar o alta minte stralucita la propriu are o sclipire citind articolul si desavarseste ideea inceputa. Si uite asa facem schimb de idei, de experienta, povestindu-ne diverse intamplari din viata noastra, bineinteles cu oarece relevanta pentru ceilalti, relatand parerile noastre despre diverse aspecte ale vietii, construind sau doar prezentand anumite teorii sau conceptii. Desi suntem diferiti in vietile noastre, ne regasim in planul ideilor, al articolelor scrise de fiecare si ne imbogatim fara sa stim.

7 comentarii:

  1. Andreea, ti-am mai scris la o postare, dar nu cred ca ai vazut: ai o leapsa cu carti de la mine :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate si cred ca aprelua o idee de la cineva si a o dezvolta ,e un lucru pozitv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu consider ca din disputa asta de vorbe si idei am de invatat, si constituie ceva pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos :) Asa este, invatam mult unii de la altii. Si avem ocazia sa vedem parerile unor oameni pe care altfel nu i-am fi cunoscut niciodata. Pentru noi e foarte important ca te-am cunoscut pe tine si pe altii prin intermediul blogurilor.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...