duminică, 24 iulie 2011

Mai exista bloggeri fara Twitter, asa ca mine?

Pe la cei mai mari si nu numai, in orice caz, pe la cei mai cunoscuti bloggeri am sesizat importanta contului de Twitter pentru un blogger, in vederea unei mai bune proomovari a sa...mi s-a parut a fi o conditie sine-qua-non pentru succes. Si eu n-am pentru ca n-am vrut sa mai am responsabilitatea a inca unei retele...mi-e de-ajuns Facebook-ul si oricum nici pe acolo nu sunt prea activa. Cu exceptia articolelor de pe blog, activitatea mea e destul de redusa. Si ma intrebam cati aveti cont pe Twitter si cati nu....de fapt nu conteaza atat de mult partea statistica, doar n-o sa stau sa va numar. Voiam mai degraba sa aflu ce parere aveti despre Twitter, daca il folositi si daca vi se pare un lucru necesar, sau, cum s-ar spune in romana anglicizata, un must have. Eu una, desi mi-ar place, sunt constienta ca si in mediul virtual ca si in cel real, nu voi fi printre varfuri, pentru ca nu am stofa pentru asta...nu-mi place sau mai bine spus, nu-mi sta in fire sa ies in fata, ma simt mai bine sub o oarecare doza de anonimat...de fapt, e gresit spus anonimat, cand scriu sub numele real, nu mi-am creat unul de scena.

10 comentarii:

  1. Uite, io n=am Tuiter, si nici n-o sa-mi fac. Atatea retele de socializare strica, sunt satul de Fb, hi5, Netlog...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu si nici nu am de gand. Mi-ajunge Facebook-ul, ba chiar e prea mult si el! :-( Iar timpul meu e prea pretios ca sa il pierd pe tot pe internet, zau acuma :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut, am vazut, am renuntat. O mare pierdere de timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut niciodată. Nu i-am înțeles rostul. Diluează.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am destule conturi cu parole de tinut minte. Ca sa nu le uit, mi le-a trimis pe email de pe Yahoo pe Gmail si pot sa le gasesc oricand acolo. Facebook am si ma bucur ca am reusit astfel sa regasesc colegi nevazuti de 20 ani. Netlog am, pentru ca e singura legatura cu un prieten vechi. Twitter la ce-mi mai trebuie?
    Blogul il folosesc pentru a-mi nota ideile si, mai nou, pentru socializare si schimb de idei (astea doua la un loc, caci actioneaza impreuna).

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu folosesc si nici nu lam folosit niciodata.
    Tweeter-ul mi se pare o copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  7. na, ca iar merge numai cand vrea ea tasta "-"
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am, dar degeaba ca nu il folosesc! Nu ma atrage deloc in schimb vad ca lumea e usor bolnava de treaba asta

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu esti singura, sunt destui fara Twitter. Noi ne-am facut cont si am incercat sa 'socializam' dar e innebunitor! Inteleg cu greu rosul Twitter-ului. Este obositor si plictisitor. Pe de alta parte, am avut supriza sa vedem mai mult din ce fac marii bloggeri si altii si vreau sa spun ca am fost scarbite de ce am vazut acolo!
    Dar fiti pe faza, acusi incepe nebunia cu Google+! :))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...