miercuri, 27 iulie 2011

Perla marca oteve


Stau si ma intreb...CNA-ul ala din Piata Constitutiei permite acuzatii nefondate si imbecile in direct la tv fara sa ia nicio masura? Din start vreau sa lamuresc urmatoarele: nu-mi place de Oprescu si la OTV ma uit doar in fuga pentru a ma amuza citind titlurile si ineptiile scrise pe benzile alea in toate culorile. Aseara, am facut ca de obicei turul posturilor tv si am poposit un minut si pe OTV, poate-poate gasesc subiect de barfa...si am gasit...Pe una din benzile alea scria ceva de genul: „ In urma dezvaluirilor fulminante facute de otv, Argentina nu mai joaca in Romania ca sa nu fie asociata cu imaginea superciocoiului Oprescu”...ceva de genul asta, nu cred ca am tinut minte toate cuvintele, dar ideea asta era. Nu stiu ce dezvaluiri o fi facut, cat de fulminante si cat de aberante erau si, mai ales, pe baza caro dovezi, insa am ras de m-am cracanat de aberatia asta...mi-i si imaginam pe argentinieni urmarind cu sufletul la gura superba emisiune pentru prosti si luand apoi decizia de a scapa de selectionerul lor ca sa aiba motiv sa nu mai vina...Doamne, pana unde merge prostia in tara asta? Si nu e singura chestie aberanta vazuta pe acolo, dar nu mi-am obosit degetele pentru a va relata si altele la momentul respectiv....ma ingrozesc cand ma gandesc ca exista multi idioti care iau in serios tot ce se spune acolo. Daca vreti sa va amuzati sau sa descoperiti perle, nu trebuie decat sa aveti rabdarea sa cititi un mesaj-doua trimise de telespectatori si va faceti o idee si cam ce public soarbe cu nesat toate cretinitatile ce se perinda pe acolo.

3 comentarii:

  1. O să îți las aici comentarii pentru mai multe articole, că nu mă descurc la vorbit pe Blogspot:
    -otevistul de diaconescu nu a putut fi oprit nici de PNA, darămite de amărâții de la CNA, așa că tot ce putem face este să îl ignorăm...
    -Bruckner scrie foarte fain. Am și eu cartea, tot prin pile la chioșc:)), și l-am văzut pe tip și aseară la Gâdea. Foarte foarte bun vorbitor și scriitor.
    -nu am mai băut cafea sau cola de la Revelion, pentru că dacă o fac îmi pușcă inima în piept și nu dorm două zile:D
    -la partea cu emoțiile stau la fel, plus că așa e normal.
    See you later!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti nedreapta. Stii ca era sa ne loveasca un meteorit si o cometa, nu? Stii de ce au ocolit acestea Pamantul? Ia ghici din ce cauza a avut loc cutremurul devastator din Japonia? Din ce cauza critica astia Justitia din Romania?
    Toate astea sunt datorate stirilor senzationale si dezvaluirilor extraordinare facute de otveu! Sa-ti fie clar! Iar criticile pe tema justitiei sunt din cauza greutatilor intampinate de partidul lor la inscriere! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ia nu mai vorbi tu cu asa rautate despre viitorul presedinte al Romaniei :) Ca dupa ce iese presedinte, a zis ca ne tine minte pe toti care facem misto de el, si ne inchide blogurile :))))

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...