marți, 5 iulie 2011

Si castigatorii sunt....

Voturi...zero...pentru ultimele articole...Dar voi finaliza acest concurs prin anuntarea castigatorilor. Sa fiu transanta sau sa incep o prelegere plina de suspans pana la anuntarea premiilor?...Hmmm...asta-mi aminteste de Iantu care o lungea muuuult si bine pana sa valideze sau nu un raspuns. Intotdeauna m-au enervat un pic prelungirile inutile, dar parca simt nevoia sa butonez putin pe marginea subiectului pana ajung la subiect. Sper sa nu sariti cu cititul direct la ultimele paragrafe (aici, spre deosebire de tv, aveti posibilitatea aceasta)...
Asadar, sa incep prin prezentarea premiilor....
Versetele satanice, de Salman Rushdie...acea carte controversata de care va vorbeam, pe care acum am inceput si eu sa o citesc pentru a descoperi marul discordiei. Nu va speriati, nu este o carte cu satanisti, ci mai degraba o parabola despre lupta dintre Bine si Rau.
Indignati-va, de Stephane Hessel ...cartea din care m-am inspirat pentru a va oferi prima tema, cea care v-a placut cel mai mult.
Acum, nu stiu daca vor fi pe gustul celor carora li le-am repartizat, insa premiul e premiu, nu se discuta.
La egalitate ii avem pe Loopoo si Florentin care primesc cate un exemplar din Versetele satanice, si, pentru ca in prima saptamana l-am avut castigator pe Sfbacterie la numarul „mare” de voturi,  va primi cartea Indignati-va.
Felicitari!
Astept datele voastre la adresa de e-mail andrejuly84@yahoo.com pentru a va putea trimite premiul.

6 comentarii:

  1. Multumesc, mai draga! Cum vrei sa mi-o trimiti, prin posta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere!

    @ Loopoo: Stii doar cat imi sunt de dragi doamnele alea dragute de la posta. Cum sa nu le dau activitate? :)))) Acum serios vorbind, ti-o pot trimite prin posta sau ti-o pot da personal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-o poti da cand vii din concediu, ca nu-i graba. Mai bine personal :) Si asa am si eu ce citi in concediu, cand voi pleca la randul meu :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...