vineri, 26 august 2011

In sfarsit week-end din nou…


Mi-era dor sa va urez un week-end placut, parca a trecut o vesnicie de cand nu am mai facut-o. Dat fiind evenimentele din ultimele zile, nu am reusit sa va citesc prea mult si din ce am citit, doar putin am comentat. N-am uitat ca sunt datoare la Irina cu doua lepse, dar cu siguranta ca ma intelege ca nu am avut cum sa ma concentrez pe ele zilele astea.  Si pe la Loopoo si pe la Mircea Vladut mai aveam cate ceva de spus, si Florentin a scris un articol pe care l-am citit pe fuga si am ramas cu gandul la ce as fi avut eu de comentat pe tema asta. Mai am de raspuns la concursul organizat de Ioana, desi stiu ca la trageri la sorti n-am eu noroc, trebuie sa-i spun si Mitzei(biciclista) ce-as face eu daca as fi primar, sa poposesc in cafeneaua lui Derscanu, sa vizitez Casa Cu Nuci si sa citesc Printre randuri, sa vad ce-a mai criticat Sfbacterie...daca stau sa ma gandesc, ar trebui sa enumar marea majoritate a celor pe care ii citesc. Sa mai spun ca prin Google Reader nu m-am mai uitat de cand am venit?...vedeti? am multe restante..acum savurez o cafeluta dulce dupa o noapte ceva mai buna ca anterioara si, poate, reusesc macar in parte, de fapt o mica parte, sa fac ce mi-am propus. Ma asteapta treaba si prin casa, dar e clar ca nu voi vedea prea mult bucataria nici azi, desi bebe e mult  mai bine, se joaca, e vesela.
Asadar, dragii mei, numai de bine sa auzim in week-end-ul ce bate acum la usile noastre…

4 comentarii:

  1. Ce ganduri optimiste! Asa da! Un week-end placut si tie si lipsit de probleme!

    PS: Poate cine stie ai noroc!

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca bebe se simte mai bine, am citit articolele precedente dar nu am comentat la ele caci nu am stiut ce sa spun.

    In ce priveste week-end-ul, de cand sunt in concediu am si uitat ce mult il asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa, esti datoare vanduta! Treci si comenteaza :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa se intampla uneori, parca toate dintr-o data. Avantajul este ca, atunci cand se termina perioada, te vei simti mai bine decat inainte.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...