duminică, 21 august 2011

Intrebari despre cumparaturile online


Voi cum stati la capitolul cumparaturi online? Obisnuiti sa comandati produse de pe net? Daca nu, de ce? Si daca da, ce fel de produse si cum ajungeti sa le cumparati? Prin cautare, vazand o reclama sau citind o recomandare asupra produsului respectiv? In ce masura va influenteaza, pozitiv sau negativ, recomandarile primite din partea cuiva, de exemplu de pe bloguri?

2 comentarii:

  1. Bun subiect de discutie! In ultimii ani mi-am luat masina de spalat, sistemul audio, lcd-ul, cuptorul cu microunde, toate de pe net. SI suma economicita e de pana la 15 la suta. Masina de spalat am luat-o cu 13 milioane si ceva, iar in magazin era cu vro 2 mil mai scumpa. Socrul meu, comunist inflacarat, a rugat-o pe nevasta-mea sa-i faca comanda pe net, si pana aici langa Bucuresti, a mai platit 2o de lei transport, si si-a luat aragaz, frigider si masina de spalat.
    In concluzie, merita, dar numai de la astia seriosi: Domo, Emag, market online, Sony. Si de la pc garage mi-am facut upgrade-ul la calculator. N-am avut probleme niciodata cu nimic. Chestia e simpla la astia: iau produsul direct de la producator si ti-l livreaza mai ieftin decat l-ai cumpara in magazin pentru ca nu au asa nulti angajati si cheltuieli ca un magazin real. Totul e sa cauti un produs prin magazine, te uiti, te hotarasti ce-ti place si apoi il cauti online, si o sa-l gasesti mai ieftin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am ajuns ca toate produsele electronice sa le comand de pe internet.

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...